Dobrý gynekológ - Kežmarok, Spišská Belá

barborka2223
14. dec 2021

Baby ste tu niektoré z Kežmarku alebo zo Spišskej Belej chcem sa opýtať na nejakého dobrého gynekológa takého že keď pôjdem k nemu s nejakým problémom tak to neodflakne ako niektorí dr ale naozaj ma vypočuje a naozaj dobre poradí alebo vylieči a aby bol príjemný aby som nemusela mať stres že idem k Dr ...a ak máte niekto skúsenosť s Dr Blahovou s Belej budem vďačná za každú skúsenosť 😘

ladylenka21
14. dec 2021

@barborka2223 Ahoj. Dnes som bola u Blahovej prvy krat a max. spokojnost. Urcite odporucam. Zatial... pristup, objednanie, vysvetlenie top. 👍

veronika3110
8. mar 2022

Taktiež chodím k dr. Blahovej už tretí rok. S ňou som veľmi spokojná. Vždy bola milá, všetko mi vysvetlila, vyšetrila ma aj keď som nebola objednaná, ale prišla som ráno. Momentálne som tehotná a pri vyšetreniach pri nej som bola tiež vždy veľmi spokojná. Pýtala sa ako sa mám atď. Potom ma však už prebral jej partner, Dr. Remecký, ktorý vlastne robí v jej ambulancii ,,sestričku." Vždy som sa na poradne tešila, ale teraz mám z toho nervy už týždeň dopredu. Je veľmi náladový, vulgárny (a to naozaj vulgárny, nemá s tým problém ani pred ľuďmi v plnej čakárni), neochotný, drzý... Aj keď som mala nejaký problém v tehotenstve a chcela som, aby ma doktorka vyšetrila, nepustil ma k nej.. on sa ma opýtal čo mi je, od stola predpísal lieky a dovidenia... Takisto keď som chcela lekárske záznamy počas doby trvania PN - kvôli preplateniu PN zo životného poistenia. Nebol ochotný prefotiť mi jednu jedinú stranu z dokumentácie... Povedal mi, aby som im preskenovala tehotenský preukaz, nič iné pre mňa nemôže urobiť. Až keď som sa nedala odbiť, tak mi tú kópiu z karty dal hoci s milión pripomienkami a neochotou.