Zrušené predstavenie Deti ráje v Košiciach - vrátenie peňazí

silviak
17. feb 2017

Maminky, je tu ešte niekto, kto mal lístky na predstavenie Deti raje, ktoré malo byt ešte minulý rok 26.11. Vrátili Vám prosím peniaze? Alebo v akom ste stave?

siska42
17. feb 2017

Ahoj, ja som mala kúpené 4 lístky, písala som mail 10.1.2017 na adresu pavel@maniapromotion.eu v zmysle, že kde v Košiciach môžem vrátiť vstupenky. Z uvedeného mailu mi prišla 13.1.2017 odpoveď "Dobrý den, Váš e-mail jsme přijali a během pár dní pošleme přesné informace o
způsobu vrácení vstupného za zrušené představení Děti Ráje. Děkujeme za pochopení" Potom mi 24.1.2017 prišiel ďalší mail "Dobrý den, prosím o zaslání kopie nebo scanu vstupenky, nebo vstupenku ve formátu
PDF s čitelným čárovým kódem, společně s údaji kam peníze za zrušené představení
Děti Ráje v Košicích na e-mail pavel@maniaproduktion.eu. K převodu potřebujeme IBAN
a SWIFT CODE Vašeho účtu. Děkujeme za pochopení. S pozdravem team Mania Produktion". Na základe tohto mailu som im 26.1.2017 naskenovala vstupenky a zaslala číslo účtu, ale žiaľ, nikto sa mi odvtedy neozval ......Skúsim opäť napísať mail.

miku1
17. feb 2017

@silviak Som na tom rovnako ako @siska42, zatiaľ čakám a na maili o tom, v akom štádiu je to vrátenie peňazí, už nikto neodpisuje....

silviak
autor
17. feb 2017

No tak ten pan bobec nereaguje. Ja dom zistila ze ticketportal vracal peniaze. Ale mali iba obnezeny rozpocet. Maju to aj na svojej stranke😒 ze mame cakat kym nam odpovie ta mania😖 ale ten nereaguje vobec.

poskodena_detiraje
27. feb 2017

Dobrý deň prajem. V danej veci som taktiež poškodená. Usporiadateľ mi už na moje maily neodpovedá, čo je z jeho strany maximálne nezodpovedné a neprofesionálne. Danú vec by sa dalo riešiť právnou cestou, najlepšie keby nás bolo viac, a to vzhľadom na výšku škody, ktorú týmto usporiadateľ spôsobil.

bohos
28. feb 2017

podľa mňa by mali vrátiť peniaze bez problémov

silviak
autor
28. feb 2017

bohos Ano? A kto a kde?

marta2306
1. mar 2017

P. Pešek má na krku exekúciu, tak neviem či ešte svoje peniaze uvidíme 😢

autor210
3. mar 2017

Ak to bude riešiť nejakým podaním, tak aj sa pridávam ( 4 lístky ).

silviak
autor
3. mar 2017

Tak ja sa obavam ze peniaze uz nikdy neuvidime😦

ywette61
3. mar 2017

Aj my sa pridavame, mame 2 listky kupene a ziadne peniaze nie su spat☹

marta2306
3. mar 2017

Treba to riešiť cez SOI a doniesť aj kópie mailovej komunikácie a lístkov. Ja som poslala reklamáciu aj na Ticketportal. Na SOI sa chystám budúci týždeň.

ywette61
4. mar 2017

Mne prišlo z reklamácie z Ticketportalu toto:
je nám skutočne úprimne ľúto situácie, ktorá vznikla pri refundácii finančných prostriedkov z podujatia Děti Ráje, ktoré sa malo pôvodne konať dňa 26.11.2016 o 19:00 hod. v STEEL ARÉNA, KOŠICE a následne bolo presunuté na deň 6.5.2017 o 19:00 hod. do Hala Cassosport, Košice.

Radi by sme vám vysvetlili, že spoločnosť Ticketportal SK na základe Zmluvy o spolupráci pri predaji vstupeniek uzatvorenej s usporiadateľom podujatia zabezpečuje ako sprostredkovateľ predaj vstupeniek na podujatia v prospech usporiadateľa. Zakúpením vstupenky vstupuje klient / zákazník do právneho vzťahu priamo s konkrétnym usporiadateľom vybraného podujatia.
Počas predaja vstupeniek sme boli zo strany organizátora zrušeného predstavenia - spoločnosti Mania Promotion s.r.o opakovane požiadaní o prevedenie prijatého vstupného. Nakoľko predmetné finančné prostriedky neboli a nie sú majetkom našej spoločnosti, ale našou spoločnosťou boli prijaté práve v mene a na účet spoločnosti Mania Promotion s.r.o ako organizátora, prevod prostriedkov sme uskutočnili. V súčasnosti nedisponujeme finančnými prostriedkami určenými na vrátenie predmetného vstupného na dané podujatie a Vašu žiadosť žiaľ nie je možné z našej strany vybaviť kladne. S organizátorom ale ďalej rokujeme na vyriešení danej záležitosti k spokojnosti našich zákazníkov. Každopádne vás však chceme ubezpečiť, že vaše spotrebiteľské právo na vrátenie financií za nákup vstupeniek určite trvá priamo u organizátora podujatia.

Organizátora požiadame o urgenciu pri vybavovaní Vašej žiadosti.
V prípade nových informácii Vás budeme kontaktovať.
Ďakujeme za pochopenie.
S úctou

Mgr. Anna Andrejková
Reklamačné oddelenie

Ticketportal SK
Karadžičova 14
821 08 Bratislava
+421 2 529 333 23
www.ticketportal.sk

Takže zatial sa nič nevyriešilo ☹

silviak
autor
4. mar 2017

Ano presne to iste prisli aj mne.😒

marta2306
5. mar 2017

Ja som už podala sťaźnosť na SOI na Ticketportal. Zbavil sa zodpovednosti, že on je len prostredkovateľ...😠

poskodena_detiraje
6. mar 2017

ok, pridávam sa a taktiež podám sťažnosť na SOI... keď nás bude viac, treba zvážiť i trestné oznámenie

poskodena_detiraje
6. mar 2017

@marta2306 áno, neskutočné ako sa k tomu ticketportal stavia...

dartka17
6. mar 2017

@siska42
Ahoj Siska, ,to isté aj ja, akurát keď som nedávno poslala zasa mail, tak sa mi vrátil ako nedoruceny...

silviak
autor
6. mar 2017

@marta2306 a odpisali vam?

zlatobanska
6. mar 2017

Ja som sa zaciatkom februara obratila na ticketportal a uznali mi reklamaciu. Peniazky uz mam na ucte. Konali promptne a bez problemov.

marta2306
6. mar 2017

Zo SOI sa mi ešte neozvali 😕 ale sťažnosť som podala iba v piatok.

marta2306
6. mar 2017

Áno, Ticketportál vraj niejaké vstupné vrátil, ale mne nie. Najprv som bola dva- krát priamo na mieste zakúpenia, kde mi povedali, že EŠTE nie, že nech prídemneskôr, no a potom UŽ nie, že sa mám obrátiť na usporiafateľa. Pri reklamovaní na centrále mi došiel e-mail, že im je ľúto a ........

zlatobanska
6. mar 2017

Ja som zakupila cez internet vstupenky. Vratili mi a viem tiez o babe co hned po mne pisala a ona si kupovala cez predajne miesto a odpovedali jej ze nech ich posle postou a peniaze jej tiez vratili. Od pana Peseka nic nedostanete je tam uvalena exekucia. Jedine cesta je ticketportal.....

silviak
autor
6. mar 2017

Ano vracali bez problemov kym nedali vyhladenue, ze predstavenie nebude. Kto idiel listky vratit hned ked predstavenie 1x zrusili ti dostali peniaze hned

zlatobanska
7. mar 2017

Nie mylis sa aj ja som pisala p. PESEKOVI a az potom ticketportalu. Bolo to vo februari a vstupne v sume 145 eur mi bolo vratene. Reklamovala som to az po druhom zruseni....

silviak
autor
7. mar 2017

No ved ano. Vratili len par ludom.

dartka17
7. mar 2017

Čo teraz my, čo sme sa zatiaľ nedostali k peniazom? Mňa napadlo, dať o tom info českým médiám a napísať na českú SOI....
Čo si o tom myslíte?

silviak
autor
7. mar 2017

Podla mna treba urobit cokolvek. Aj ked sa obabam ze ked je raz v konkurze peniaze uz neuvidime😟

siska42
7. mar 2017

Ahojte, písala som druhýkrát na reklamácie@ticketportal.sk /prvýkrát mi odpísali to isté, čo ywette61/
Tu je odpoveď:
na základe uvedených skutočností Vašu žiadosť o vrátenie finančných prostriedkov za zrušené podujatie Děti Ráje, ktoré sa malo pôvodne konať dňa 26.11.2016 o 19:00 hod. v STEEL ARÉNA, KOŠICE a následne bolo presunuté na deň 6.5.2017 o 19:00 hod. do Hala Cassosport, nie je žiaľ z našej strany naďalej možné vybaviť kladne.

Organizátora sme požiadali o urgenciu s vybavením Vašej žiadosti.

Ďakujeme za pochopenie.

S úctou

Mgr. Anna Andrejková
Reklamačné oddelenie

Ticketportal SK
Karadžičova 14
821 08 Bratislava
+421 2 529 333 23
www.ticketportal.sk

marta2306
7. mar 2017

Ja som tiež reklamovala vrátenie vstupeniek 2-krát a tiež som dostala odpoveď, že z ich strany to už nie je možné vybaviť kladne, ale budú urgovať usporiadateľa. Písala som aj exekútorovi, ktorý rieši P.Peška, ale tam ma odbili, odvolávali sa na kopec zákonov a paragrafov. Ešte počkám či niečo zisti SOI. Podávajte podnety ( sťažnosti) aj vy, ak nás bude viac, hádam sa to pohne.

marta2306
8. mar 2017

Dnes som dostala odpoveď zo SOI, vraj sa mám obrátiť na Európske spotrebiteľské centrum, pretože usporiadateľ ma sídlo v ČR. Pohazujú si to ako horúci zemiak 😡 Písala som aj do Markízy a aj na kosicednes.sk o tom píšu, ale zatiaľ bez pozitývnych výsledkov