ZOO Nyíregyházi

renca1977
19. máj 2022

ahojte dievcata som z kosic rada by dom isla s detmi do zoo nyregyhaza prosim vas viete mi poradit ci ist radsej v sobotu alebo nedelu? asi je to zrejme jedno no kedy je viac ludi? byt tam uz rano radsej na 9.00? nie je potom problem s parkovanim?
a ako zvladli deti celodenny vylet moji maju 3 a 4 ci im vziat trojkolky na tlacenie? a co sa tyka jedla da sa vybrat pre deti nue su dlhe rady na cakanie, su tam bufety ci restauracie? a ako cenovo vychadzaju obedy? berieme si forinty tak nech vieme kolko orientacne zamenit, dakujem vopred za odpovede

tosomja
19. máj 2022

@renca1977 mimo sezóny asi lepšie v nedeľu. Dá sa najesť, majú aj menu, aj klasika stánky s langošmi, hranolky atď, ...cenovo neviem, ale lacnejšie ako u nás. A oveľa krajšie.
Ak nevydržia chodiť, tak môžete vziať trojkolky, ale podľa mňa zbytočne, aspoň moje deti odbiehali vždy k zvieratkám. Toľko si sadnete, vypijete nejakú Kofolu a oddýchnete.
Čo sme my boli, tak sme nečakali dlho ani v radoch.
Ale ako všade, deti chcú to a to...tak treba počítať aj s výdavkami. Poprípade, dá sa tam niekde platiť aj kartou.

renca1977
autor
19. máj 2022

@tosomja dakujem velmi pekne

janap76
25. júl 2022

@tosomja
@renca1977 ženy 🙏 prosím Vás pekne, je pravda, že deti musia mať pasy ? 🙄

nikamia8316
25. júl 2022

@janap76 samozrejme veď ideš do iného štátu, jedine ak by boli starší ako 15, tým stačí občiansky

tosomja
26. júl 2022

@janap76 netreba, stačí op s fotkou. Ale doklad totožnosti musí mať či má dieťa jeden deň, alebo 15 rokov

tosomja
26. júl 2022

@nikamia8316 aj malým stačí op, ale s fotkou.

nikamia8316
26. júl 2022

@tosomja ano aj op ale s fotkou, ale tak či tak si musí ísť tie doklady vybaviť, lebo bez nich to nejde a bežne sa nevydávajú