Kde sa prosim viac oplati ist?viac zvierat, dinovia a taak ... Dakujem
@liljana Vsak dobre,ale aby tam deti videli zvieratka😀,co najviac❤️
Radsej Malkia park v Orechovej Potôni. Sice drahsie, ale kvalitativne neporovnatelne, dinopark tam nie je. V BA uz je Dinopark demontovany.
Nuž v Košickej ZOO sa nachodíš a veľa - areál je rozťahaný aj do kopca a síce sú časti kde je viac zvierat pekne blízko seba, ale sú aj tzv.hluché miesta, no zas je tu Dinopark.
tak z tych dvoch Košice,no volila by som Orechovu POTON-kopec zvierat ,rovinka,nedaleko vojenske muzeum motokary-program na celý den alebo už potom Vieden❤
@pinkgirl si prosim z KE?
áno
Tak Kosice ked chcete ozaj poriadne pozriet tak to je na pol dna. Vyhoda je aj viacero miest na obcerstvenie a tak. V Blave sme neboli, ale v tej Orechovej to mna osobne sklamalo, neskurocne drahe, betonova dzungla, chudak tie zvierata. A jedno miesto na obcerstvenie kde sme cakali hodinu na nieco. Jedine to ze tam maju zvieratka ako inde nie, tak to bolo plus. Vojenske muzeum bolo vtedy zavrete.
Tiež som skôr za spomínaný Malkia park alebo ešte lepšie family park v Mikuláši. Bratislava mi prišla o ničom a Košice sú fakt rozťahané. Ale lepšie ako BA
@pinkgirl a lahko sa tam dostaneme prosim z vlakovej stanice?napr jeden spoj?ci prestup? Dakujem🌹
ide priamo spoj - autobus MHD č. 29 z námestia pred stanicou železničnou/autobusovou a na konečnej vystúpiš pri ZOO. Pred areálom ZOO je aj bobová dráha.
@zuzahajdulka cast dinoparku z Ba asi ta co bola este pouzitelna je presunuta do Malkie dnes sme tam boli..
Obe, podporis a nakrmis zvieratka.