Prosím vás ako je to teraz s areálom zookontakt a tatrapolis ? Koľko vyjde celé vstupné ?
Ďakujem
Google nepomohol?
My sme boli v auguste v zookontakt, dvaja dospelý a dve deti, vstupné náš vyšlo 60€ a nebolo to hodné tejto sumy.
@ysseba my sme boli tento týždeň - teda “mimo sezóny” a okrem vystúpenia sokoliarov, čo naše deti všade milujú to bolo o ničom, skoro všetko zavreté, obmedzene casovo, keď sme šli na vláčiku nevideli sme sni jedno zviera- cestné slovo, celá jazda trvala 7 minút. A celkovo sme zo zvierat videli mačky, veveričky, vtáky, jednu opicu a tigra. Úplne o ničom.
@hruska91 My sme boli v sezóne a aj tak o ničom. Na vláčiku boli najprv strašné rady a potom sa pokazil, ale podľa toho čo píšeš o nič sme ani neprišli (čo sme si teda aj mysleli). Nám sa páčili Alpaky, tie boli perfektné. Potom papagáje boli super. Ale tak tam sme mohli byť chvíľku, možno 15 minút mohla byť jedna skupina? A ostatné úplne o ničom. No a mne sa ešte páčilo, že som si tam mohla vyskúšať golf (ale to som bola jediná nadšená, deti to mali úplne na háku 😀 )
15 € na osobu od 3 rokov. Boli sme cez prázdniny a po troch rokoch. Predtým sa krmivo pre zvieratá nekupovalo, dali ošetrovatelia, ale teraz sa deťom páčilo krmiť medvede, tak človek tie peniaze navyše neľutoval. Boli sme vyše 4 hodiny a aj tak im bolo málo. Na vláčik sme už ani nešli, k niektorým zvieratám aj opakovane viackrát. Kengury nás sklamali, lebo pred troma rokmi sme mohli byť dlhšie a nezdalo sa, že sme tým zvieratám na príťaž. Teraz sme normálne mali len úplne krátky čas na hladkanie a hneď nás hnala vonku. Všetko bolo ako z rýchlika. Síce menej ľudí tam bolo, ale ošetrovatelia nás skoro všade nechali dosť krátko pri zvieratách. Deťom sa síce páčilo, ale musím uznať aj ja že to ide dolu vodou. Fakt si nestihneš tie zvieratá vychutnať a vyženú Ťa.
Zookontakt je v areáli Tatrapolisu.
Ahoj boli sme tam tento týždeň je to cele spolu - vstupné je 15€ pre deti od 3 rokov myslím