Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť nejakú zoo, farmu, niečo kde sú zvieratká kam sa oplatí ísť? Máme 1,5 ročnú dcérku, čiže prístupné aj s kočíkom. Sme z okolia Trnavy, čiže niečo v relatívnej blízkosti. Max cca 1,5 hodina cesty a potešilo by, keby bolo blízko nejaké centrum kam by sme prípadne vedeli ísť ma kávičku, zákusok. Bojnice nie, tam sa chystáme na dovolenku v lete.
Ďakujem
@janka2927 chceli sme ísť vo štvrtok a pozerám, že cez týždeň majú zatvorené
Tak skúste Babica ....to je obci Bojná
Babica si nemyslím že stojí za to vstupné majú ako Bojnice a je to oveľa menšie
Zveropark Žarnovica je celkom fajn
@janka2927 ďakujem, pozriem to
zoo bratislava? aktualne maju maleho orangutana
@natall113 cez týždeň zatvorené
Tak malkia park orechová Potôň
Gazdovsky dvor Nas sen, Puste Ulany, tam ste boli?
@tamvtme tuším nie, pozriem to, ďakujem veľmi pekne
Okrem spominanych Ekopark Piestany
Schloss Hof
www.schlosshof.at/sk
Je tam vyse 200 zvierat + sysle 🙂
https://www.schlosshof.at/sk/o-zamku-schloss-ho...
Ekopark Relax Cierna voda,blizko Velkych ulan 🙂
@tamvtme teraz pozerám na ich stránke otvaravie hodiny a bohužiaľ otvorené cez týždeň majú len počas letných prázdnin. Škoda, dosť nás to zaujalo
@motogirl699 aha, to som nevedela, skoda, lebo fakt je to tam super, pre male deti idealne 🙂
@tamvtme však to, pre malú sa mi to najviac zo všetkého pozdavalo. No nič, budeme si musieť počkať keď budeme mať voľno cez víkend
@motogirl699 pantera park
@motogirl699 detska farma humanita kralova nad Váhom. Vstupné dobrovoľne, hladkať a kŕmiť sa dajú všetky zvieratá. Síce kávičku si dáte najbližšie v Šali alebo v Galante ale úžasná farma. Tak na 2 hodinky je to. Z Trnavy to mate za 20 minút.
@sandra49 prosím ta aké zvieratká tam majú?
@motogirl699 kone, veľa koní, somare, ovce, kozy, prasa, poníky, zajace, morcata, mačky, psi, voľne pustenu lamu, pstrosy a veľa pavov. A este aj nosaľa, korytnacky, hydinu voľne pustenu aj pavy su voľne, vsetko sa to dá kŕmiť, príde to k tebe..velmi fajn 🙂 určite je toho viac len ma nenapadá..
@sandra49 ďakujem ti veľmi pekne. Až takú vyčerpávajúcu odpoveď som ani nečakala ☺️
Ešte by som sa chcela opýtať, či by si náhodou nevedela aj o niečom inom v okolí, čo sa oplatí ísť pozrieť. Niečo vrámci prechádzky.
@motogirl699 tak chodím tam s malou od narodenia a veľmi veľmi často takže to tam milujeme. Ak pôjdete cez víkend dá sa voziť na koníkov, treba sa spýtať. 🙂 ale áno, krásna prechádzka je na kaskadoch. Asi 7 minút autom odtiaľ, a po ceste sa môžete zastaviť na artezku vodu nabrat si 😁 na kaskadoch je dlhá hrádza, voda, zvyknú tam byt lode, v lete to tam viace zije, skútre atď.. vidieť vodné dielo kralova nad Váhom. Je tam hneď pristupna voda nie ako v Šamoríne ci Čunove.
@motogirl699 a tak isto v Galante je kaštieľ, veľký park, krásne to tam je urobené, reštaurácia.. to je asi 10 minút autom po ceste ako keby domov. Vidím ze si z okolia Hlohovca.
@motogirl699 a v Galante je aj ranč na striebornom jazere. Ale tam sa mne osobne moc nepáči. Akože je to tam naozaj krásne ale my radšej tie zvieratká..
@sandra49 ďakujem ti veľmi pekne, si naozaj veľmi zlatá, že si takáto ochotná. Áno áno, bývame kusom od Hlohovca aj Trnavy.
Takže program na zajtra mame vďaka tebe kompletný ☺️
@motogirl699 tie puste ulany sú pre taketo dieťatko ideálne, k veľa zvieratkám sa dá ísť do ohrady, dieťa môže hladkať zajaciky, kefovat ovečky. Raz nám dala majiteľka kŕmiť male jahna mliekom z fľašky... odporucam
@mmmmn určite tam pôjdeme pozrieť, len teda bohužiaľ zatiaľ nemajú otvorené aj cez týždeň, čo nám viac vyhovuje ako víkend
@motogirl699 oni práveže otvárajú vždy len par hodín víkendy a sviatky... ináč majú zvieratka pokoj a voľný výbeh. Myslia v prvom rade na ne.
@motogirl699 nemáš vôbec za čo 😊 užite si to. Zoberte kľudne aj mrkvu a suché pečivo 😉
@sandra49 nepredávajú tam krmivo?
Lubina