Ahojte, bol niekto v tomto čase v zoo v Bojniciach? Oplatí sa nám ísť, alebo už veľa zvierat neuvidíme lebo budú poschovavané? Boli sme v auguste ale bolo hrozné teplo tak sme tiež veľa nevideli lebo boli schované a malá bola sklamaná tak sme chceli ísť skúsiť ešte raz 😄
Pre mňa celkovo zoo Bojnice sklamanie jeden otras viac tam nejdeme ....
@lilly2303 odkial ste? Ja mam Bojnice rovnako daleko ako Lesnu, a teda rozdiel v kvalite zoo je brutalny,.... Moje deti myslim v Bojniciach v zoo este ani neboli.
@kaktusik007 my sme z Lučenca
@lilly2303 fuu, tak to je Lesna dalekooo
@bucko555 Košice podobne
Ďakujem za pomoc, nakoniec sme sa rozhodli že nejdeme, necháme to asi niekedy na jar 🙂
V Malkii ste boli??? Za mňa omnoho lepšie ako Bojnice.
My sme včera boli v dedine, ktorá sa volá Bojná, nie Bojnice.Zvieratká sú umiestnené vo výbehoch tak, že ich vidíš všetky, schované neboli žiadne. Je tam lev, tigre, puma ťavy, poníky, opice, papagáje,vrany, surikaty, jelene,... , a zajačiky a morčatá, ku ktorým môžu deti vojsť a hladiť ich. Detský park a reštaurácia tiež super, odporúčam, malý bol nadčený, boli sme tam dve hodinky, lebo sme sa ponáhľali. Je tam čo robiť aj pol dňa
@lilly2303 my sme boli na konci augusta okolo 16:00, bolo chlanejsie a tiez vacsina bola zalezenych, tiez sme boli trochu sklamani.