zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
waw, dakujem
len ma trapi to cestovanie...
Zade preco?
Nie je to az tak daleko, okolo 920 km 😉
zade neviem, odkial si, ale z BA je to cca 500-600 km, je to blizucko 😉
niekde som citala, ze je tam pieskova plaz, je? a nie je tam vela ludi?
tilly zalezi, v ktorom obdobi ides. v Chorvatsku mas cez top sezonu natresk vsade, preto chceme ist v septembri ......
Tilly, 500-600 km z BA je Istria na severe, toto je Severna Dalmacia - cize trosku nizsie a je to z BA 700 km ..... 😉
a plaz je situovana v zalive, piesočnatá, ideálne pre detičky 😉
boli sme v zadare, viackrat... takze pekna plaz... chceme ist aj tento rok po dlhej dobe do hr, len este nevieme kam...
je to 700 km 😉
Tilly ved som napisala, ze je to 700 km 😉
Zaton ale nie je v Zadare, je to blizko historickeho mestecka Nin, cca 15 km od Zadaru 😀
ano, ved som ti dala za pravdu... mm mi tvrdil, ze je to 500-600, tak som si to pozerala v route planer a je to 700... 😉
a vraj aj ten nin je pekny, vraj tam je niekde piesocna plaz, to je ta ista?
Podla fotociek sa mi to velmi paci. NO a cesta? Autom to u nas neprichadza do uvahy, nakolko moje dieta neznasa cestovanie. Mame problem docestovat k rodicom necelych 50 km, nie cez tisicku....
No a lietadlom je to asi len z BA, co je naozaj dost od veci. No verim, ze to nakoniec nejako vyriesime.
pepies - dik za tip na to objednanie cez centralnu webku.
tilly to je v pohode 😀 😀 😀 😀 😀
piesocnata plaz je priamo pred Zatonom, je tam krasne, plytka voda, idealne pre deti.....
Nin je take historicke mestecko - najstarsie kralovske mesto v Chorvatsku 😉 /som si precitala a robim sa teraz mudra 😝/
Zade letenky su dost drahe, letenka vyjde okolo 300 EUR na osobu, to sa Ti uz oplati all inclusive hotel v Turecku alebo niekde na greckych ostrovoch ............ 😉
inac ja som vyplnila do Zatonu taky rezervacny dopyt priamo cez ich stranku, skusala som to uz 3x a stale neviem, ci im to odoslalo, neskusali ste to niekto?
pisala som im aj minuly tyzden na ich e-mail adresu a informovala som sa o termin a cenu a zatial mi nikto neodpisal, tak stale cakam .... 😒
ahojte, skúšali ste niekto písať do Zatonu priamo cez ich web?
Mne už týždeň neodpisujú a ani neviem, či mi odoslalo rezervačný formulár, tak neviem .... ☹
Máte niekto nejakú skúsenosť s ich komunikáciou?
zatial, nie
a nebude to cez cestovku lacnejsie? lebo tie pultove ceny zvyknu byt dost vysoke...
ahoj Tilly, ja som si uz vybrala konkretny termin aj konkretny balik sluzieb Family Special a tento cestovky neponukaju ......
som zvedava, ci odpisu ..... 😉
ak neodpisu, pojdem cez Terra Reisen 😝
ahojte, tak už mi konečne odpísali zo Zatonu, máme predbežnú rezerváciu na september, balíček "Family Special", zálohu máme zaplatiť do 4 dní vo výške 150 EUR. Tak to asi zoberieme ..... 😀
pepies - dik za infosky, myslim, ze to tiez vyskusam. Predpokladam, ze je to lacnejsie ako cez cestovku 😉
Zade ten Family Special je velmi vyhodny, oplati sa to aj preto, ze tam mas uz zahrnute okrem polpenzie aj miestnu taxu + zaverecne upratovanie ......... tento balik neponuka ziadna cestovka, da sa objednat len priamo cez rezort.
Ak by si chcela len ubytko s polpenziou, rozdiel je tam mozno par euro medzi cenami v CK a rezortom...... a ak Ti nejaka cestovka ponukne este zlavu first moment trebars 10%, tak sa to uplati rezervovat cez cestovku.
to uz zalezi na Tebe, ze o ake sluzby mas zaujem. rozhodne sa oplati balik Family Special 😉
toni, ako je to tam s parkovanim? nikde to tam nevidim? parkuje sa priamo pri apartmanoch alebo je nejake velke parkovisko niekde blízko. Dakujem. 😉
Ahoj pepies,ani neviem,ci som ti odpisala ohladom toho parkovanie 🙂 ,takze je tam velke parkovisko pod borovicami zadarmo,len treb plachty na auto,inak je cele od zivice...
Brat aj so svagrinkou si uz tiez rezervovali v Zatone,chceme aj my len decka maju v lete taky Sommerfest v sklke a nevieme este termin,tak musime pockat ☹ ani by som nesla len maly ide do skoly a budu sa lucit s predskolakmi a budu im rozdvavat schultute,takze musime ist 🙂
Zatial papa
toni diky za info, uz som pisala aj do Zatonu, ze ci je to v cene - myslim parkovanie pre 2 auta, neviem, ci to nie je nahodou tak, ze 1 apartman = 1 auto. Dufam, ze typek co si s nim vypisujem pochopil, lebo niekedy im to dlhsie trva .....
Tak nakoniec aj VY pojdete do Zatonu? 😉 😉 😉 😉 Super. 😀
takže parkovanie je v cene, je jedno, či máš 2 autá alebo jedno ..................... 😉
Ahoj,no podla mna je uplne jedno ci jedno alebo dve,len sa mi zda,ze na recepcii treba potom taky parkovaci listok zobrat a dat za okno,tak si vypytajte dva.. 😀
A aj my pojdeme urcite do Zatonu,len ten termin stale neviem,ide ma porazit 😠 ,ked sa to tam nahodou obsadi tak zostanu len oci pre plac ☹
jej ja som asi trosku zabrzdena dnes Pepies 😀 ,vsak to ohladom tych aut nebola otazka ale oznamovacia veta 😀 😀 😀 ,len tolko ...
papa
ano, je to tak, s tym parkovanim, mi to tak aj odpisali. no nie vsade to maju tak, vacsionou mas parkovanie automaticky gratis pre 1 auto, za druhe musis platit. v Zatone to tak nastastie nie je. 😉
zajtra odchadzame k mojim rodicom,tesim sa ,decka sa vysantia v zahrade....a prezijeme tam aj velku noc,tak aj vam prajeme krasne velkonocne sviatky 🙂
My sme boli v Zatone minuly rok a chystame sa aj tento 🙂 Boli sme cez nemecku cestovku, a tento rok chcem ist priamo cez ich recepciu.
Zade, pozri si temu vo volnej diskusii Dovolenka v Chorvátsku, tam uz Zaton rozoberáme asi tyzden.
Zaton ma skvele referencie, boli tam uz viacere baby z fora, aj my sa tam chystame ist tento rok v septembri.
Oplati sa rezervovat priamo cez ich web, maju specialne ponuky a my sme si vybrali balik "Family Special."
Ak nechces rezervovat priamo cez nich, nasla som Zaton aj napr. v Satur a aj v Terra Reisen.
Ak rezervujes priamo cez nich, staci zaplatit zalohu 150 EUR, ak stornujes max. do 30tich dni ododna nastupu, zaloha sa Ti vrati .......... 🙂 Zvysok mozes doplatit na mieste v hotovosti alebo kreditkou.
Moj nazor - Zaton je ako stvoreny pre rodinnu dovolenku. Atrakcie pre deti, moznost dokupenia si polpenzie, vsetko co potrebujes, mas v rezorte, plaz je na dosah ruky a co je dolezite, je tam piesocnata plaz a zatoka s plytkou vodou 😉