Zdravim, na zaklade vlastnych skusenosti, oplati sa navstivit tento park na Liptove? Deti 3 a 9 rokov, dakujem za recenzie 🙂🤗
hlavne je to nedostavane, nedokoncene. A vstupne pytaju, ako keby to hotove bolo.
Milion veci nedokoncenych, z 3/4 prazdne.
A atrakcie, ktore su vnutri ako kolotoc, autodorom, auticka, priste naco si spomenies, su za dalsie peniaze navyse.
Pochodene a popozerane to mas za 10 min.
Jedine co ako tak stoji za nieco je Chrobacikovo - vnutorne ihrisko. To ma aky taky zmysel, ked prsi, ak je vonku pekne, je to zabity cas.
Ale aj to ihrisko je tak na hodinku.
Zvysok 3 hodinoveho vstupneho, nedajboze celodenne, sa tam clovek ide ukusat nudou.
Ak by bolo pekne, odporucam Zoo kontakt vedla Tatralandie. Pre 4 clennu rodinu je vstupne 60e, ano dost, ale moze tam byt od rana az do vecera, a vsetky vnutorne atrakcie su uz v cene. A ze tam toho je na zblaznenie.
Uz sme tam boli 2x, pokazdne na 4-5 hodin, a stale sme nepresli vsetko. Buduci rok, ak pojdeme do LM, tam pojdeme natotata urcite.
A este pri peknom pocasi stoji za zmienku plavba po Lip. Mare (lod, resp. katamaran Mara).
A ked by prsalo, tak ked uz vnutorne ihrisko za rozumnu cenu, tak ihro Handy Dandy v nakupnom centre RGB.
@petka1709
My sme tam boli na den otvorenych dveri a za mna nie… je to zabavka na chvilu a po 2 hodinach akosi neni “do coho pichnut.”
Pozri si kludne recenzie aj tu: Fantázia Liptov Park https://g.co/kgs/pBCNuW.
Ja som teda mala ovela vacsie ocakavania, ked sme tam sli…