Zábavný park Energylandia, Zator

kikina84
30. júl 2016

Ahojte..otváram diskusiu,nakoľko je tu len otázka a nedá sa tam poriadne rozvýjať odpovede 🙂
Poprosim o vase skusenosti,ci uz s cenami,atrakciami,pripadne ubytkom..ci sa da kupit nejaka karta na VIP vstup,alebo nejake zaujimavosti..

Ďakujem pekne

adeli79
2. aug 2016

aj ja poprosim info. a tiez co je lepsie Rabkoland alebo Energy? Moje deti maju 3,7 a 9 rokov. Dkaujem. 🙂

orieska325
2. aug 2016

Dievcata urcite nechodte do Rabkolandu je to tam otrasne zaspali dobu..atrakcie hrozne..ani to neviem opisat😂a je tam toho malo za hodinu nemate co robit.Urcite odporucam Energylandiu na cely den mate co robit su tam atrakcie pre mensich aj vacsich,dospelych,najete sa tam a je tam pekne okolie.My sme tam boli pred 2mesiacmi mam 3 rocneho synceka bol hotovy😀

orieska325
2. aug 2016

@kikina84 inak my sme boli na otocku ale myslim ze je vsetko na nete maju aj zlavy pre deti ja ako tehotna som mala za polovicu len treba ukazat tehot.knizku..

eliska07
2. aug 2016

Teraz je na zlavadna.sk aj zlavový kupón - možnosť kúpiť vstupenku sem do Energylandie.

kikina84
autor
2. mar 2017

@eliska07 ja na to cakam ako na sol..mz ideme tento rok.ale predpokladam ze akcia nebude na leto..mi ideme rovno cez letne prazdniny..a jednak tam bude asi narvane tak rozmyslame ze pojdeme na dva dni nech stihneme vsetko pobehat 🙂

bohus43
27. júl 2018

Za mojich 85 eur som v Energylandii dostal len sklamanie
Návšteva v pracovný deň cez prázdniny 2018, dvaja dospelí, 12 r. dieťa. Obrovské parkoviská takmer plné, zorganizované napratanie parkovísk. Parkoviská sú tak veľké, že sú vzdialené od vstupu a ľudí zvážajú vláčikmi. Excelentné vytiahnutie peňazí z karty (asi 85 eur) pri pokladni a potom príde šok. Vojdete do vnútra a tam rady - čakanie 40-60 minút obrovských radoch. Neveríme, že nás tam nahustili len aby nás obrali o peniaze a že je im úplne jedno, že tam máme čakať v radoch ako dobytok – na 30 sekundovú atrakciu. Že sa čaká všade? Nie je pravda. V Kanade v podobnom zariadení žiadne podobné čakanie. Malý rad je v poriadku, ale hodina a viac je nepoctivé. Zariadenie je povinné ustriehnuť počet návštevníkov tak, aby tam ľudia nestáli neúmerne dlho. Po hodine zúfalosti a strate ďalších dvoch zlotých (za úschovnú skrinku, kde sme chceli použiť atrakciu s čakacím časom 0 minút - ale to sme nemohli pretože tá informácia bola chybná) sme vyšli von a žiadali refundáciu. Boli sme odmietnutí s tým, že im je úplne jedno, či niečo využijeme alebo nie, hlavne že z nás vytiahli peniaze. Energylandia sa na svojej stránke naváža do neďalekého Rabkolandu, ale v Rabkolande - hoci ho tiež neodporúčam - nás napriek tomu neokradli tak ako v Energylandii, kde som za 85 eur NEDOSTAL NIČ. Ak niekto vypisuje že bol v Energylandii, v nedeľu a nikde nestál ani minútu, považujem to za sprostú účelovú lož. Je zaujímavé, koľko príspevkov nás na známom portáli presviedča, že problém s dlhým čakaním neexistuje. Energylandia si zaplatila reklamy v rôznych krajinách a predstiera, že je tak veľká, a moderná, že vám poskytne veľa zábavy na veľkých atrakciách. A to nie je pravda – tie atrakcie poskytne len určitej časti zákazníkov. Energylandia zlyhala aj v prístupe k zákazníkovi, kde zákazníkom, ktorí atrakcie nevyužili – mali uznať reklamáciu. Aj genius loci celý čas napovedá, že v Energylandii nejde o spokojnosť zákazníka ale o maximalizáciu podnikateľského profitu bez ohľadu na spokojnosť zákazníka.

Najviac sklamaný bol náš 12 ročný syn, ten nás hnal žiadať refund, a ten po tejto skúsenosti už nechce ísť do takých "zábavných parkov". V ten deň tiež o tom v tomto zmysle "stále mluvil". Prosím všetkých - neklamte ostatných o tom ako to bolo niekde skvelé ak to skvelé nebolo.

Nikdy viac.