Výstava Cosmos v Inchebe

renataba
27. sep 2016

Boli ste tam? Oplatí sa vidieť?

hettinka
27. sep 2016

áno, špeciálne chlapcov a chlapov to zaujme
my sme boli s deťmi 9 a 15 rokov, zaujalo

sunnysummer
27. sep 2016

@renataba ja co som sa pytala, tak skor zmiesane pocity, ze na to, ake to je male, tak je to moc drahe. Ze komentar je nahovoreny nejako divne a take veci. Ja som nad tym rozmyslala, keby bol syn maniak do vesmitu, tak nevaham ale nie je, tak tam asi nepojdeme....

hettinka
27. sep 2016

@sunnysummer pre deti majú inak nahovorený komentár ... moj syn si vzal dospelácky a je pravda, že to hovorí asi nejaký starý pán a podľa prízvuku maďarský Slovák, čo niekoho môže rušiť. Platili sme tuším 36 eur ako rodina, cez víkend.
Inak, nie je to malé, nemala som ten dojem, my sme tam boli 3 hodiny, ak to chceš fakt poctivo prejsť a vypočuť, prečítať... a jasné, ak niekoho technika a vesmír nezaujíma, neoplatí sa. Ono to ani nie je o vesmíre, skôr o kozmonautike, raketách, technike, osobnostiach a tak... Syn mal minulý rok ročníkovú prácu o histórii lietania, takže tam mal veľa vecí zo svojho projektu, doplnil si, videl tie veci v skutočnej veľkosti. Je dobré niečo o danej téme vedieť, aj deti na to pripraviť.

zuzka38
27. sep 2016

@renataba nie za tie peniaze to nestoji

katulienkax
27. sep 2016

Oplatí sa mi ist ak som bola ako dieta uplne paf do vesmíru a všetkého co s tým súvisí, teda aj rakety a pod? Deti mam este male tak tie nie ale rozmýšľala som žeby som sama skočila kým by manžel strážil deti.