Ahojte, chcela by som sa opýtať či už niekto bol niekedy na lekcie Play Wisely čítala som o tom v jednom časopise už dávnejšie, ale vtedy to bolo myslím len v Bratislave. Teraz som to objavila len v Košiciach, ale je to pomerne drahé, tak sa chcem opýtať iných mamičiek aké s tým majú skúsenosti. Kedy ste s tým začali a ako dlho ste chodili a či to malo aj nejaké účinky.
Kujééém😝
@v3eronika podla mna je to skvely program,zatial najlepsis dostupna stimulacia u nas.chodila som s detmi na kadejake cvicenia,ale toto fakt za tie prachy stoji. da sa individualne,v dvojke aj trojici,potom je to lacnejsie.super pre zdravve decka,ale i take ktore potrebuju v niecom potiahnut.za mna urcite ano ;)
Už robia aj v Poprade, keby mal niekto záujem, škoda, že moje deti boli už väčšie,keď s tým začali
Ahoj, odporúčam ti vyskúšať ukážkovú hodinu zdarma a uvidíš, či sa ti to bude páčiť. My sme absolvovali individuálne lekcie a bolo to super. Lektorka sa venuje iba tvojmu dieťatku. Chodili sme na 1 kurz, t.j. 10 lekcií. Jedna lekcia trvá 30 min. Ale skončili sme, lebo je to dosť drahé. PW vychádza z Montessori, tak sme si našli alternatívu Montessori herničky, ktoré začíname budúci týždeň. Za vyskúšanie nič nedáš🙂))