Ahojte poradíte tip na výlet s ročným dieťaťom?
Zn. Nerada cestuje autom. Západné Slovensko.
Bojna mini Zoo… napr ale tazko radit ked nerada cestuje autom .. a nevieme odkial si..
no ale dieta treba zvykat a ucit na cestovanie autom hned odmalicka… inak potom nastava problem… proste sa toho nebat a skusat… chce to prax vazne… mamicky ktore do 4-5 r nechodia autom , odopieraju si dovolenky potom uz je problem fieta nechce … nevie prespat inde ako doma atd… jasne ze cestovanie s dietatom je narocnejsie po kazdej stranke ale urcite by som “ trenovala “ od utleho detsva… so mnou chodili od babatka nasi aj k moru aj po SK kazdy vikend vylet… ziadny problem vraj nemali… kamaratka zacala s malinkou takto isto od babatka… mala ma teraz 5 a zvlada akekolvek vylety a cestovanie na 1 ku. Druha kamaratka maly ma 4 a je hroza je s malym odviezt 10 min aute- neni zvyknuty totalne, 4 roky nechodila absolutne nikde s nim …
Zoo v Bojnej, rozhladna Skycov - je tam aj ta obria lavicka, kusok odtial je hrad Hrusov- prejdes vsetko aj s kocikom, ak mas rada turistiku s dietatom s nosici, tak super je Zarnov, je to asi hodinka do kopca, hore sa da opekat. Dalej Oponicky hrad, Zobor, Topolciansky hrad je tu toho vela 🙂