Ahojte. Chystáme sa na víkend do Tatier, v máji, konkrétne do Penziónu Kamzik v Starej Lesnej. V tejto obci sme boli ešte bez dieťaťa, ubytovaní v hoteli Horizont Rezort. Vtedy sme absolvovali výlety na: Lomnický štít, Skalnate pleso, Popradské pleso, Štrbske pleso, vodopád Skok, Chodnik korunami stromov.
Keďže tohto roku bude víkend už so synčekom, poprosím vás o tipy na prechádzky a ihriska v obci, možno kde chutne varia (keďže máme na penzióne raňajky a večere bez obedu) 🙂
Zaujíma ma, či ste absolvovali výlet Lanovkou na Hrebienok, ak áno z kade to je najbližšie a či sa dá vziať aj kočík. Oslovili nás aj Vodopády Studeného potoka, podľa člankov sú veľmi blízko Hrebienka a úplne nenaročna trasa, dá sa k ním dostať pohodlne z Hrebienlu po ceste aj s kočíkom alebo len bez ?
A čo také Múzeum Tanapu ? Je to pekná prechádzka ?
Odporúčte aj iné výlety (hlavne vonkajšie) v okoli 🙂
Tiež budem rada za recenzie na ubytko 🙂
akoze ta pozemna lanovka na Hrebienok je super aj na kocik, vmestite sa, tusim, ze som kocik aj zahliadla v nej.... tie vodopady su naozaj blizko, ale anazim sa vyhodnotit ten kocik... ja by som si babo dala do nosica a hotovo, vtedy uplne v pohode
Chodte sa pozriet k Hotelu Hubert, su tam rozne zvieratka pre deti