Ahojte, poradíte mi výlet vlakom s malým dieťatkom? Sme z Banskej Bystrice. Kde sa chodievate previest, kde je aj niečo zaujímavé pre malé dieťa do 3 rokov?
@markusrasford Ďakujem za múdru radu, ano do Ostrihomu vláčikom s 2,5 ročným dieťatkom pôjdeme. Ale treba sa vyjadriť ku každej téme, že...
Na Sliač (prechádzka parkom, ihrisko pod kúpeľmi), do Zvolena (centrum hrad, vojenský vlak), do Lupce(hrad, cukráreň v obci), do Lopeja(farma, zmrzka), do Brezna (ihrisko pri Hrone), do Turčianskych (aquapark, park).
@slavkadi Ďakujem, popozeram 🙂
Aj v Brusne sa dá zastaviť, prechádzka kúpeľným parkom, a je tam Hribikovo (pozrite na googli).
@autorka. Áno. Je to problém?
@markusrasford My radsej pojdeme na vylety ako odporucila zienka v tejto teme. A ty ak nahodou raz budes mat dieta, tak 2,5 rocne vezmi vlakom aj do Ostrihomu na prevezenie. Vela stastia
Ak náhodou budem mať dieťa? To vážne? Deti sa síce občas rodia náhodou. Ale tvoju múdru radu si dám patentovať. Stále som považoval ľudí so skrytou identitou za charakter. Je viac ako isté že od Bystrice ďalej ako 10 km si nebola. Ináč ja som nepísal aby si išla do Ostrihome vlakom. Do Ostrihomu vlak zo Slovenska nechodí. Do Štúrova som písal.
@markusrasford Problém nie, ale z tej baziliky by pri bežnom 2,5r dieťati asi nemal zážitok nikto…ja tak čakám, kým náš drobec podrastie a konečne sa bude dať chodiť aj pamiatky obzerať 😅. Dcérka má 2,5r a bavilo by ju to, len ak by mohla všetko chytať, presúvať, preliezať. Nie je to vek na pasívne kochanie sa. Momentálne určite hľadajú skôr kratšiu trasu vlakom + zvieratká/ihrisko/inú detskú atrakciu. Dalo sa ale odpovedať aj normálne a nie štýlom ako autorka.
@markusrasford Keby si trosku porozmyslal pochopil by si ako som to myslela, ze ak raz nahodou dieta mat budes. Lebo podla toho ako pises, budes mat problem najst zenu, ktora to dieta s tebou bude chciet. A pisat, ze som dalej ako 10 km od BB nebola 😃. Maj sa a vela stastia aby si raz to dieta mal.
@jazula ale ja stým nemám problém. Zážitok je cesta vlakom autobusom. A autorka mala napísať že môžu sa vyjadriť všetci okrem mňa mala to uviesť. Ja som absolvoval výlet s 3 r. do Budapešti do tropikaria. Išiel metrom vlakom elektrickou a čuduj sa svet rád spomína na výlet do Budapešti.
Náhodou mám 5 deti. Úplne náhodou. Raz 3 a raz 2 ale že náhodou.
Som nesmierne rád že tebe niekto náhodou urobil dieta@autorka
@markusrasford Tropikarium metrom, vlakom a električkou, to áno, to je super tip. Zapisujem si a ďakujem ☺️.
Fúha, autorka, ty si riadne nepríjemná. Chlapík chcel poradiť. Keď sa ti nepáči, nikto ťa predsa nenúti ísť tam, kam ti on poradil. Ale reagovať tak, ako si ty zareagovala, si naozaj nemusela.
Myslím, že pri takejto reakcii autorky je najlepšie ju nechať, nech si prejde google sama a nájde miesta, kde so svojím 2 a pol ročným dieťaťom pôjde...
@tanyag úplne súhlasím.
@markusrasford a tiež ďakujem za parádny tip ;)
Uplne normalna rada od @markusrasford
Sturovo je pekne a bazilika je krasne videt zo slovenska, ani nemusite chodit az do ostrihomu.
Nejaka si podrazdena, si mala hned povedat ze vylety v okruhu 20km.
Odvezte sa vlakom do Tircianskych Teplic, tam sa poprechadzajte a mozte sa vecer vratit. Cestou mozte pocitat tunely
Banská Bystrica - Levice potom do Štúrova a tam sa prejsť pri Dunaji a navštíviť Baziliku v Ostrihome