Dobrý deň, túto nedeľu by som chcel ísť s deťmi na výlet vláčikom. Máme dve detičky vo veku 7 a 4 roky a zaujíma ich takmer všetko,skôr pôjde o ten zážitok ísť vlakom. Starsia-7 ročná pôjde druhý krát,mladší 4-ročný prvýkrát. Išli by sme z Považskej Bystrice resp z Púchova. Kam by ste poradili, ktorý smer,resp ktoré mesto,alebo kde je pekne? Nemusí to byť hneď do Košíc alebo Bratislavy,hádam niečo bližšie. A zároveň tam kam pôjdeme že by sme sa tam aj naobedovali,niečo vhodné a overené. Viem že v McDonalde je lacno ale nemusí to byť ani obed za 80€. Ďakujem za všetky rady a tipy a prajem pekný deň všetkým. 😀
Trencin
@viestta
V Piešťanoch sme boli v tom kúpeľnom parku sa prejsť tuším minulý rok.
Myslel som to tak,že by niekto poradil "mi sme boli tuto a tuto vláčikom,kúsok od stanice bolo toto vhodné pre deti a tuto zas kúsok sme sa boli prejsť najesť a boli sme spokojný a páčilo sa nám". Mesta ako také sme prešli veľmi veľa,nakoľko veľa sa vozime autom kade tade.
@deti95060810
Ahoj,neviem to len ja mám taký pocit že tam je lacnejšie,v McDonalde s dvomi deťmi nechávam cca 20€,čo o reštauráciach sa nedá povedať. Uz bežne na Červeníku nechávam aj 15€ za obed,nedávno za rodinný obed 2+2 pri Šútove cca 65€,čo sa mi zdá dosť veľa.
A áno viem,keď si zoberiem z domu rezne tak ušetrím.
@nepic pri Šútove? myslela si konkr. reštiku? lebo to dobre poznám a neviem kde je tak draho ako píšeš... žeby MARKO?
@deti95060810
Nie neviem či to tu môžem napísať názov, je to motorest pri hlavnej ceste.
choďte do ZA. veľké mesto, blízko. Mc Donalde je lacno? som myslela niečo iné resp. mám skúsenosť inú...😉
v skupine ZA ti poradia čo sa dá vidieť pekné v ZA...
Hrad Strečno