Výlet v Tatrách - dojčenie, prebaľovanie

saska85
13. jún 2023

Ahojte, chystame sa na menší výlet do Tatier ( Štrbské pleso), viete mi odporučiť, ktorá reštaurácia má k dispozícii prebaľovací pultík? Prípadne ako ste riešili dojčenie. Ďakujem 🥰

tinkavvv
13. jún 2023

@saska85 dojcim aj prebalujem normalne vonku na prechadzke, najma ak sa bavime o letno-jarnom pocasi.

pauli89
13. jún 2023

@saska85 koliba Patria aj Hotel Solisko majú určite prebalovaci pultik

cookie29
13. jún 2023

neviem my sme chodili na "pirodno" sice nie v tatrach, ale vsade. Prebalit a aj dojcit sa da aj v prirode.

pribinak
13. jún 2023

Sadla som na lavicku, prehodila cez seba a dieťa plienku a nadojcila. Nikto si nás neobzeral a ani nič nekomentoval

Prebalila som aj na tráve, dala dieťa na prebaľovaciu podložku a prebalila

zafir01
13. jún 2023

@saska85 v zime som nabehla do akejkoľvek restiky ... A takto v lete všetko vonku .na tráve ,na lavičke , Na skale...

yanni
13. jún 2023

@saska85 ak myslis teraz v lete, tak to ma ani nenapadlo behat do restiky. Aj v Tatrach aj v arabslej pusti aj hocikde v prirode sa da dieta prebalit a nadojcit uplne vsade. Ziadne prebalovacie kutiky mi neboli treba.

marika39
13. jún 2023

my sme nosili skladaciu prebaľovaciu podložku, takže hocikde prebaliť , na tráve, na lavičke, nikdy som nevyužila prebaľovací kútik keď sme chodili na výlety. Papanie detto, hocikde 🙂