Výlet s ročným dieťaťom - Bratislava a okolie

16. jan 2023

Veľmi to tu nepoznám ale dúfam ze mi niekto poradí, kam ísť tieto dni s dieťaťom, len tak na 2-4hodinky, vrámci Bratislavy a okolia.. Interiér ci exteriér to je jedno, hlavne nieco zaujímavé pre tento vek, avsak žiadne divadielka a kina.. Dakujem

braria
17. jan 2023

Záleží na vašich obmedzeniach.
Forma? (Kočík/nosič/bicykel...)
Doprava? (Mhd/auto...)
Cena? (Plávanie/babygym/platené vstupy...)

Zadarmo (/cena lístkov) cez MHD sa dá dostať do lesov v Karlovej Vsi, Devíne, Dúbravke, Železná studienka, Lamač, Záhorská Bystrica, Marianka, Rača, Lamač, sv Jur... väčšina z nich je aj poprepájaných resp. Odlišné vstupy do jedného lesa.

Zaujímavé pre deti vedia byť aj jazierka v okolí Dráždiaku, zvieratká rôznych miestach, staré bunkre a pod ale nie je rok ako rok a 12 mesačnému to bude asi polo jedno 🙂

rusalinka
17. jan 2023

Neviem teda ako ostatné deti, ale môjmu, keď mal rok... bolo úplne jedno kde je. Takže choďte tam, kde vy chcete 🙂

struhanka
17. jan 2023

Kníhkupectvo Martinus v Nivách, ak rado číta a chodíte spolu aj "kávičkovať". Múzeum dopravy v Bratislave, mali aj herňu pre deti. Zoologická záhrada. V Avione by mala byť lego výstava. Železničné múzeum v Rači. Mini zoo v Rozálke. Sokoliareň a mini zoo Devín. Prechádzka na Železnú Studničku. Zábavné centrá (KidsHouse, FunCity ...). Devínska Nová Ves Šrot park (zvieratká z kovu)+prechádzka okolo Devínskeho jazera. Mlyn Klepáč.

lululilien
17. jan 2023

Ja som vyrastala v DNV a pre mňa je pekný výlet hrad. Len neviem ci sa neplatí vstupné. Ja idem s deťmi do centra a pozrieme si umenie v slovenskej národnej galérii (vstup zadarmo a kaviareň, priestor pre malé deti) a niekedy idem s deťmi do Bibiany. Pre malinké deti je pekná prechádzka v prezidentskom parku, ale aj na hrade. Mne osobne sa mi najviac páči lesná prechádzka v Horskom parku, ale pekný je aj Jankov sad (Petržalka), železná studnička (Patrónka). V lete vodárenský park. Prechádzka v centre je tiež pekná. PS: ja som s prvým synom chodievala po výstavách. Najradšej som mala MUMOK vo Viedni. Dnes ma jedenásť rokov a v galériách trpí 😂.