Výlet s dvomi deťmi

66simonka66
12. apr 2023

Ahojte, chodíte na vzdialené výlety aj cca 100km a ďalej samé s dvoma malými deťmi? Mam malé deti, ktoré budú mať čoskoro 3 roky a ešte som sa neodhodlala ísť niekam tak ďaleko sama, muž je ale stále v práci, má do týždňa len jeden deň voľno a nemá kto so mnou ísť. Už ma nebaví chodiť stále len na tie isté miesta a preto som rozmýšľala, že by som naložila deti do auta a išla sama, mám ale predsa trochu strach. Prosím o vaše rady, ako to zvládate keď idete samé a ak máte nejaké tipy, ako si to uľahčiť budem vďačná.

kristinapetronela
12. apr 2023

@66simonka66 s 3 malými som chodila . Hlavne zobrať kočík ,nejaké jedlo a už je na tebe kde s nimi budeš ..

yanni
12. apr 2023

@66simonka66 ja som s tak malymi etmi dokonca aj letala tisicky km a nie len zbehla autom 100 km niekde do zabaveho parku alebo zoo.

janinah
12. apr 2023

Nie je dieťa ako dieťa.Ja som chodila . ...najčastejšie k bazénu pod lesom a blízko boli kone...ale moje deti neboli neriadene strely.lebo aj také poznám .Hlavne dbaj na bezpečnosť.

zorkahorka
12. apr 2023

Ja dakeko nechodim s detmi sama. Priznam sa, ze je to skor o mojom pohodli. Nechce sa mi davat pozor na dve deti, reagovat na ich potreby, riesit ich jedenie/nejedenie, mladsieho odplienkuvavam a nechce sa mi samej ruesit manazment okolo toho... Mam toho dost doma, mimo neho to rada nechavam na muzovi.
Ale ak to mas natrenovane s detmi na kratke vzdialenosti, tak pokijne skus. Stale zvysuj vzdialenost, robte si prestavky a mas to

miadi
13. apr 2023

Ked mas vodicak tak super . Ja chodim sama s detmi taxikom do parku do mesta peso aj s kolobezkamy z jedneho parku k jazeru potom druhy park.. sama cez ocean k babine .. sama do restiky do kina .. u nich je sice rozdiel 4.5r ale to je niekedy narocnejsie 😂ked bol maly mensi a nechcel ist do jazera ale nahanat chcel cajky po plazi a mala zas v jazere plavala . Vliekla som minule leto 2kolobezky 1km pp plazi trosku som zurila a dala malej nech si nesie kolobezku sama . (7) dotrepem si aj cooler nech mame studenu vodu v lete na plazi ( chodim na cely den) snack uteraky atd potom ideme niekde na jedlo. .. v zime sama na plavaren s nimi . 😅do mini zoo . Deti to maju radi sme team. Ked s nami ide daddy on je trosku brzda my sme same kind of crazy 😝 urob si vylety a najdes si sposob aby to bolo fajn .Mà to svoje čaro.

andreatytler
13. apr 2023

@66simonka66 V com konkretne potrebujes poradit? Ako zvladnut hodinu v aute alebo ze sa necitis bezpecne sama s detmi tak daleko alebo ze toho treba vela nabalit?
Ja mam sice len jedno dieta ale uz som bola niekolkokrat na tak dlhom vylete sama. Ale az odkedy ma syn 3 roky, Dovtedy to v aute neznasal. Teraz to zvladne. Ale jednu cestu som vzdy planovla aby to bolo na obedny spanok. Dbala som na to aby som sa nevracala neskoro vecer, lebo to by zaspal a potom sa zobudil ked prideme domov a buntosil do polnoci. Zobrala som vzdy krabicu plnu hraciek, ale potreboval len jednu. Tiez dolezite je jedlo pre neho a pre seba, chlebik, chrumky, ovocie, lebo cas medzi jazdou tam a spat treba vyuzit hlavne na behanie a hru. Potom jedlo som davala v aute. Dobre ho to zabavilo na dlhy cas. Komplet nahradne oblecenie treba pre kazdy pripad. Po navrate domov byval rozdivoceny, lebo je velmi akcny a 2 hodiny v sedacke urobia svoje. Chodila som iba cestou ktoru velmi dobre poznam, ziadna neznama divocina. Urcite natankovat pred odchodom.🙂

kris_tin257
13. apr 2023

Ja som ani s jedným nešla 😀 ale ten bol ako z divých vajec to naňho sme museli byť vždy dvaja, až teraz keď ma 3.5 by som sa s ním odvážila niekde ísť. Čiže závisí aké sú deti 😊

jesenzima
13. apr 2023

Jasné, nikdy by som nečakala len na muža a netvrdla doma kvôli vzdialenosti .... Ale poznám jednu babu, ktorá bez muža nejde ani do obchodu s deťmi, lebo je to na mi "veľa"🤷 každý sme nejaky

mikadooo
13. apr 2023

@66simonka66 áno, chodila som. Oni sa vždy veľmi tešili, takže v aute v pohode vydržali pri rozprávkach a tak. Možno ak si netrúfaš, tak nájsť nejaký výlet na polceste a pomaly predlžovať vzdialenosť, nie z "blízkeho okolia" hneď ustreliť na 100km. Ak však pod pojmom "blízke okolie" myslíš 99km a v pohode to deti zvládli, tak potom bez problémov. Ja som chodila aj s problémami, lebo doma by ma mrle zožrali.

taminka1986
13. apr 2023

@66simonka66 preco sama? Dohodni sa s kamoskou co ma deti alebo aj viacerymi a urobte si vylet. Svet sa netoci len okolo chlapa.

adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kulumulu123
6. júl 2023

@66simonka66 ano chodim s nimi v pidstate od babatiek... Teraz maju 3 a 9 a ideme na road trip po europe konecna zastavka montenegro a pravdu poviem tesime sa ako male deti na vianoce...
Je to iba o tvojom vnutornom nastaveni a o tom ako si veris ohladne soferovania... Ak si dibry vodic tak je to v pohode ak jazdis iba prilezitostne do najblizsiejo supermarketu a spat tak to musis posudit sama... Ale ak si trufnes je to super pocit a kopec novych podnetov pre deti 👍💙