Ahojte poraďte mi nejaký celodenný výlet prípadne aj s prespatim sobota/ nedeľa pre deti 3 a 5 rokov tak aby boli možnosti aj v prípade nepriaznivého počasia. Bratislava už je pre nás ďaleko keďže naše auto má už dobre časy za sebou sme z Trenčianskeho kraja ešte možno niečo v Čechách pri hraniciach ale v Lesnej sme boli a ak by pršalo to nie. A aby ma to nezruinovalo 😂😂😂 dakujem
@unicornlady no áno vravím že tam sme boli len v prípade zlého počasia tam moc aktivít nebude a hlavne sme tam boli pred polrokom ale ďakujem
Kúpanie v uh. Hradisti?
@kleopatra114 tam su aj vnútorné bazény? Je tam teplá voda? Mladší káva totiž často chytene priedušky tak sa trošku kúpania bojím. Dá sa tam platiť aj eurami a koľko to tam cca vychádza ďakujem
@veronika2316 bazén je aj vnútri , aj vonku . Ostatne si musis pozrieť na nete , dlhšie som tam nebola .
ekopark piestany mate blizko, vacsina deti ma rado zvierata ....
popozeraj
pozri aj trenciansky hrad aj cachtice program.
predminuly rok sme boli v beckove napr. boli tam vystupenia sokoliarov
byvaju tam vzdy cez vikendy akcie.
nabal aj jedlo nech neskrachujete, nieco male im tam kup, deti budu spokojne, ze niečo dostali.....
celodenny vylet.
@veronika2316 boli sme teraz v nedeľu vo Veľkých Karloviciach. Je tam aj vodný svet a detský raj.
my sme boli v Zlíne v ZOO