Výlet s 3-ročným a 5-ročným dieťaťom

veronika2316
15. máj 2024

Ahojte poraďte mi nejaký celodenný výlet prípadne aj s prespatim sobota/ nedeľa pre deti 3 a 5 rokov tak aby boli možnosti aj v prípade nepriaznivého počasia. Bratislava už je pre nás ďaleko keďže naše auto má už dobre časy za sebou sme z Trenčianskeho kraja ešte možno niečo v Čechách pri hraniciach ale v Lesnej sme boli a ak by pršalo to nie. A aby ma to nezruinovalo 😂😂😂 dakujem

unicornlady
15. máj 2024

my sme boli v Zlíne v ZOO

veronika2316
autor
15. máj 2024

@unicornlady no áno vravím že tam sme boli len v prípade zlého počasia tam moc aktivít nebude a hlavne sme tam boli pred polrokom ale ďakujem

kleopatra114
15. máj 2024

Kúpanie v uh. Hradisti?

veronika2316
autor
15. máj 2024

@kleopatra114 tam su aj vnútorné bazény? Je tam teplá voda? Mladší káva totiž často chytene priedušky tak sa trošku kúpania bojím. Dá sa tam platiť aj eurami a koľko to tam cca vychádza ďakujem

kleopatra114
15. máj 2024

@veronika2316 bazén je aj vnútri , aj vonku . Ostatne si musis pozrieť na nete , dlhšie som tam nebola .

lucik194
15. máj 2024

ekopark piestany mate blizko, vacsina deti ma rado zvierata ....
popozeraj

lucik194
15. máj 2024

pozri aj trenciansky hrad aj cachtice program.

predminuly rok sme boli v beckove napr. boli tam vystupenia sokoliarov

byvaju tam vzdy cez vikendy akcie.

nabal aj jedlo nech neskrachujete, nieco male im tam kup, deti budu spokojne, ze niečo dostali.....

celodenny vylet.

4stanka4
15. máj 2024

@veronika2316 boli sme teraz v nedeľu vo Veľkých Karloviciach. Je tam aj vodný svet a detský raj.