Výlet s 20 mesačným v Tatrách

lucenka911
24. jún 2014

Baby je tu vela prispevkov, ale vacsinou starsich chceli by sme ist s malym do tatier na lanovku, mozno niejaky vlacik, popozerat na niejake zvieratka, co by ste mi odporucili dakujem

jajus28
24. jún 2014

S malym ked mal 18m, sme absolvovali predlzeny vikend, popradske pleso, krasne sa da dostat s kocikom, pozemnu lanovku na hrenienok, v tatranskej lomnici múzeum zvierat, ktore ziju v tatrach ( neviem presny nazov) a samozrejme jazda tatranskou elektrickou. V hoteli v ktorom sme boli ubytovany volal sa nezabudka v taranskej strbe, bola tam mini ZOO. takze super. Keby idem bez draheho dame aj ine tury, lenze on bol v tatrach novacik tak som ho nechcela hned znicit 🙂, bo on aj na huby by isiel len po asfaltke 🙂

hopeja
24. jún 2014

My sme boli s malou v takom veku. Bavila ju jazda vlacikom, isli me aj pozemnou lanovkou na Hrebienok, ak mate turisticky nosic tak ho zoberte na nejaku kratku turistiku. Pacilo sa jej aj na Strbskom plese pri vode a boli sme aj v Poprade v aquaparku.

slavkicek
25. jún 2014

@lucenka911 ak máte nosič tak sa dá urobiť veľa krásnych výletov aj s malým dietaťom 🙂 my chodíme so synom do tatier každý rok a nikdy nevynecháme výlet na skalnaté pleso vždy sa vyvezieme pozemnou lanovkou na hrebienok a odtial ideme cez rainerovu chatu na zamkovskeho chatu a potom hore na skalnate pleso a dole ideme zo skalnateho plesa lanovkou do tatranskej lomnice, veľmi pekná je prechádzka zo štrbského plesa na popradské pleso s nosičom alebo s kočíkom priamo zo zastávky popradské pleso sa dá prejsť. Veľa hotelov má bazén tak sa dá ísť aj okúpať.

lucenka911
autor
25. jún 2014

Nosic mam ale nepouzivam, ale ked pisete ze sa da s kociarom tak pojdeme dufam, ze v nedelu nebuyde prsat dakujem

zuzulienkaaaa
25. jún 2014

tiež chodíme každý rok do tatier, dcérka mala rada turistický nosič, tak sme pobehali kadečo bez kočíka....pre deti je pekné skalnaté pleso, dá sa tam ísť lanovou...kočíkom zájdeš na žiarsku chatu, ide asfaltka až po ňu - je to dlhšia cesta, to si v kočíku aj pospí 🙂
potom sú fajn také múzeá v prírode - behajú tam zvieratká rôzneho druhu 🙂 - múzeum oravskej dediny v zuberci, alebo múzeum liptovskej dediny v pribyline (tam je aj múzeum železničnej dopravy, sú tam vagóny, mašiny, pre chlapca super...
pekné miesto pre deti sú oblazy v kvačianskej doline, to je skôr liptov - záleží teda aj od toho, kde sa ubytujete...či pôjdete do vysokých tatier, alebo do západných, alebo niekde medzi 🙂 a či ste autom.... na oblazy sa dostaneš len s nosičom...ale je to fakt pekné miesto, je tam starobylý vodný mlyn, točí sa, deti to fascinuje...

veľa závisí aj od toho, aké máš dieťatko, či rado posedí, alebo chce skôr po vlastných...ak po vlastných, tak to ďaleko nezájdete...s nosičom sa dostaneš kam budeš chcieť, my sme tak dali aj okruh roháčskych plies v západných tatrách, polovicu okruhu v nosiči prespala, horský vzduch robí svoje 🙂 🙂

no a potom hlavne treba manžela, ktorý dieťa na chrbte bude nosiť 🙂 🙂 lebo ja by som malú ďaleko neodniesla a už vôbec nie na celodenný výlet...

my sa chystáme tento rok tiež, asi niekde na rozmedzí vysokých a západných sa ubytujeme, aby sme to mali blízko aj tam, aj tam... 🙂
peknú dovolenku vám prajem

tamaram283
25. jún 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

my s malym behame po tatrach..slovensku a dovolenkach od narodenia 🙂 velmi zalezi ci je tvoj drobcek kludny.. ci obsedi v nosici.. v kociari. a tak.. je to asi individualne od kazdeho dietatka 🙂 ak vydrzi nosic. mozte ist viac menej kde kolvek. my sme to tak striedali.. snazili sme sa vyhladavat "atrakcie" ktore zaujimali aj maleho..typu.. zoo.. vlacik.. ale zasli sme aj na mini tury kde nam maly krasne v nosici prespal... s cim sme vsak mali troska problem bola strava pre maleho.. lebo ten mal dost dlho iba vyzivovo obdobie a mali sme problem dostat do neho nieco ine.. chvalabohu som v obchodoch teraz nasla taku ovocnu kapsicku Kubik.. ktora je lahka. maly si da troska. zastuplikujeme a vyletujeme dalej 🙂 ale tatry su krasne a urcite by som sa nebala vyletu s drobcom tam 🙂

lucenka911
autor
25. jún 2014

Inak ten kubik podla mojho nazru nieje nic moc vyskusaj sunarek ten ma 100 % ovocie a ten je super a k tomu vyletu chceme ist na strbske pleso potom stamadial mozeme ist niejakou lanovkou alebo vlacikom v kociariku posedi ked ne trosku ho vyberie a potom zasa ale inak je kludny

lucka1987
25. jún 2014

@lucenka911 my sme s nasim vtedy 10 mesacnym boli v juni na zabích plesach pod rysmi, na popradskom plese, na strbskom plese, lanovkou na solisko . nejake tury naokolo.. potom lanovou drahou na hrebienok zo smokovca . k teryho chate....
toto sme obehli za 4 dni + k tomu kazdy den welnes kupanie v hotely .. maly bol v nosici, alebo v kociku / napriklad na popradske sa dalo kocikom, alebo okolo strbskeho /
teraz ma skoro 3 roky, a veru take km by uz nepresiel... cize by som odporucala maximalne to strbske pleso, popradske s kocikom, alebo studene vodopady , kde by ste sa viviezli lanovkou na hrebienok a odtial to nie dlha cesta uz .

julia283
29. jún 2014
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

lucenka911 my sme tiez zacali so sunarekom.. ale maly mi to odmietol jest asi po 2 kapsickach.. zato Kubika sa nevie dojest.. my sme s nim tiez velmi spokojny. halvne co sa tyka ked ideme na vylety... na piesok. do mesta.. 🙂 co sa tyka tatier.. odporucila by som studene vodopady.. lanovku...vlacik.. a mozno aj vylet do popradu do aquaparku 🙂

amandas
16. júl 2014

moja mala celkom dost bojuje s papanim.. vymyslam rozne kombinacie.. doma sme jej vyrabali vyzivy, kasicky..sunarek jej vobec nechuti.. a jedine coho sa nevie nabazit je kubik ovocna kapsicka 🙂 to vie zjest cele aj na posedenie.. inak sa s ostatnym jedlom viac hra akoby ho jedla.. berieme ho preto vsade so sebou. este ze ma take super prakticke balenie... cize v taske ziadne sklo.. a ked uz nechce. zastuplikujeme a dame naspat do tasky 🙂 a ohladom vyletu v tatrach.. je to velmi diskutabilne.. my sme s malou presli skoro cele tatry.. ale aby to troska zaujalo aj drobca.. asi by som vodopady, vlacik.. aquapark, strbske pleso