Cauky, Ahojky, poradite mi vylet s 1,5 rocnym dietatom? Chceme ist na otocku, tak nie hotel. Na tatralandiu, besenovu je este skoro s 1,5 rocnym, kedze na tohogane by sme aj tak nemohli. Do Budapesti pojdeme, tam sa velmi tesime. A potesite ma zaujimavymi navrhmi.
S 1,5r uz snad vsade. Tatralandia kludne vyhralo by sa. My sme boli v tatralandii ked mal tiez cca 1,5r a uplna pohoda. Zalezi odkial ste a ako dlho chcete cestovat. Nas dnes zvladol jaskynu a ma 2r
@mima1 Ale vyhrat sa moze aj na kupalisku a ovela lacnejsie. Tatralandia, kde vstup dospely skoro 30 eur, ze 2 dospeli 60 eur, a dieta sa len vo vode clapka su vyhodene peniaze, ked na kupalisku to stoji ovela menej.
@endzel stredne Slovensko
Kremnica, Donovaly, Krpacovo, Tale, mozno aj lanovkou na Chopok, Štiavnica a okolie (tajchy, Sitno), Ban.Bystrica, Muranska planina, salas Zbojska, na Liptove je toho kopec, ale super je aj Orava, Terchova a okolie, Zuberec, Vlkolinec, Cicmany... ozaj len zalezi na tom, co vas zaujima. Maly sa v tomto veku este prisposobi. Staci najst ihrisko, par kamienkov, jazierko.
Ak stredne slovensko, tak ziar nad hronom. Super park s preluezkami, mini zoo a kupkom. Nedaleko je rozhladna na skalke. Nad kremnicou. Dueta moze cast ist peso, cast v nosici. Moje deti v tomto veku vyhladavali najskor preliezky. Alebo skúste cyklotrasy
Zalezi odkial ste. Lebo na otocku je idealne do max 2hodin od bydliska, aby dieta spalo pocas cesty.