Výlet do ZOO Bojnice

ja11dca
27. feb 2023

Jarné prázdniny sme odštartovali výletom do zoo Bojnice. Vo februári nie je také teplo a nebolo veľa ľudí 🤭. Dosť fúkalo, takže vyhliadkovú vežu prídeme pozrieť keď bude teplejšie. Po zaparkovaní sme sa presunuli na námestie s pešou zónou a reštauráciami (bolo treba nakŕmiť deti 6 mesiacov a 3 roky). Presun nám netrval ani 5 minút (prejdete okolo zámku a ste na námestí). Tam sme objavili Slovenskú reštauráciu, kde sme sa išli najesť. Naozaj výborne varia. Detský kútik majú síce iba v letnej verzii, ale keď cestujete vždy máme nejaké hračky po ruke so sebou. Ochotný personál, čisto a majú aj normálne detské menu (nie fastfood). Malý mal dokonca k obedu aj kompót, čo veľmi oceňujem.
Po dobrom obede sme sa vybrali do zoo. Malého niektoré zvieratá zaujali, iné sme preleteli. Veľa atrakcií nebolo otvorených, ale občerstviť sa dalo. Drobec si v kočári odpočinul a druhý letel zoologickou záhradou a keď ho niečo zaujalo tak to poobzeral. Po prechádzke sme sa vrátili opäť do tej istej reštaurácie zohriať sa a občerstviť a tým sme náš výlet ukončili. Malému sa páčilo, čo je hlavné a menší si užil čerstvý vzduch. Takže sme boli veľmi spokojní všetci. Prídeme určite zasa👍

nataly420
27. feb 2023

Super ale až na to že som minule platila 10 euro za dve hodiny parkovania 😂 pokazilo mi to cely vylet

ja11dca
autor
28. feb 2023

@nataly420 to áno, na čom by sme na SVK nezarábali. Ale keď ideme na výlet tak s tým počítame 😁. Niekedy je vôbec zázrak niekde zaparkovať. Taká Ba, no vychaosiť sa medzi rezidentským a nerezidentským parkovaním je veľká zábava. Aspoň tá platba cez tú ich apku je jednoduchá. Ale tá mapa veľmi nefunguje 🙈

kajus_a
1. mar 2023

@nataly420 treba si dopredu pozriet alebo uz na mieste pohladat ine parkovanie. Da sa aj za mensiu sumu alebo zadarmo. Vsade je to tak, aj vo svete.

jesenzima
1. mar 2023

Ak sa nič nezmenilo, v Bojniciach sa dá parkovať zadarmo, ulicu neviem, ale my vždy parkujeme popri ceste (vedie hore do kopca smerom na námestie), k zámku alebo do zoo je to s deťmi asi 20 minút ...