Ahojte🙂 Poznate zamok Schloss Hof v Dolnom Rakusku, nedaleko Bratislavy? Co sa tam oplati vidiet? Skusali ste uz ist peso do zamku z Devinskej Novej Vsi? Zvladnu tu trasu aj deti? Ktore aktivity tam deticky najviac zaujali? Ake zvieratka tam maju?
@evelin6539 my sme tam boli raz, okolo Velkej Noci, sprievod zamkom bol pre deti zaujimavy, nakolko sprievodkyna je SK hovoriaca a rozpravala putave historky. Vonku su tie mini kozicky a ovecky, tie tam decka krmia, ihrisko a aj vychadzka na konikoch alebo na koci. Vidiet sa daju aj stajne. Je tam jedna restika, tam sme sa najedli. Nam sa tam pacilo, ale raz stacilo, viac nas to tam netaha. A boli sme autom.
@simsalabim Dakujem krasne za tipy🙂
@vikusjk Dakujem krasne za info🙂
@vikusjk Je mozne dostat sa do bezprostrednej blizkosti zvieratiek? Mozu ich deticky aj pohladkat?
@evelin6539 kazda trasa ma stanovistia, kde si hernu ksrtu musia deti orazit. A na konci zadaju do stroja vzniknuty kod a dostanu mini darcek 😉 Tusim mincu, ak si dobre pamstam. A este v takej stodole je prekazkova draha na mensie aj vacsie odrazadla. Toe su tam.
My tam chodíme veľmi radi. Vždy ideme vlakom z Ba. Na stanici nás vyzdvihne auto zo zámku. Pešo sa mi to zdá ďaleko. Bicyklom ok.
@evelin6539 Áno, niektoré zvieratká môžu priamo hladkať.
@evelin6539 ked sme tam boli my, tak sme boli riadne v ohrade s oveckami a kozickami, ale su to tie male kozicky, a tam ich krmia a hladia kolko chcu. Snad sa to nezmenilo ;)
@abbey1 Dakujem pekne za info🙂
Este raz dakujem za uzitocne rady😉Tak sme sa s neterkou vybrali na vylet do Schloss Hofu a oplatilo sa. Dnes tam bol specialny program pre Slovakov🙂 Boli sme na detskej prehliadke v slovencine, neterka sa prezliekla za princeznu - fakt zabava. Najviac zo vsetkeho sa jej pacili zvieratka v mini zoo - tavy, lamy, sliepocky, milucke biele osliky, koniky... Neterka pohladkala asi kazdu ovecku a kozicku, od zvieratiek som ju nevedela dostat. Potom sme zakotvili na detskom ihrisku. Kym sa zabavala, ja som si pekne oddychla na lavicke. Fascinuje ma, ked su deti po aktivnom dni este stale plne energie. Ja som bola rada, ze som mala chvilku relaxu, obklopena krasnou prirodou. Len skoda, ze sme nestihli labyrint.
@evelin6539 v areali sa daju absolvovat detske trasy, po stopach sluzky a po stopach paholka. Su fajn, deti to zabavi, hlavne ta sluzka sa mojim pacila. Vonku je aj super ihrisko a zvieratka, ale uz si nepamatam, ake...kone urcite, ale aj vselico ine. Vnutro zamku sa mojim moc nepacilo....mladsia mala vtedy cca 10 rokov. Boli sme tam viackrat, ale vzdy autom, kedze Devinsku mame od ruky.