ahojte. chystáme sa na dovolenku do TT. Ubytovňu máme na ulici Štubnianska 65/39 ako sa tam prosím dostaneme zo stanice?
A v kúpeľoch chceme absolvovať len masáž a cvičenie. Treba sa na to objednať? Volala som tam, ale ozval sa len nahraný hlas a hudba.
@maculkac ďakujem krásne.
@maculkac a je na stanici nejaká uschovňa batožín?
nie nieje nič na stanici žiadna uschovňa batožin.Daj si do google mapa a ukaže ti konkretný dom.Dom ktorý ste si vybrali je dalej od kúpeľneho domu aj do centra mesta.Procedúri masáže si musiš vopred objednať.Vy ste si od Teplic objednali daleko ubytovanie to poriadný kus do Teplic aj do Aqaparku, aj na kúpalisko mestke.Všade je daleko ved sú aj priamo v meste ubytovanie.Mám znamých ktorý ponúkajú ubytovanie za 10 eur na noc.Zijem tu roky ale taku adresu som ani nepoznala musela som sa pozrieť do google mapa.A teraz ak to nepoznate musite sa vždy vyviesť taxikom aby ste nezabludili a taxi vás každý deň vyjde viac takže ubytovanie po 10 eur je na noc dobre a všade mate blizko.
10 eur jedna osoba noc
@dilino napísala som sukromnú správu
Vystúpite z vlaku, pred stanicou bude dlhá cestička so zámkovou dlažbou smerujúca ku kúpeľom a aquaparku (pôjdu po nej všetci určite), prejdete popri Veľkej Fatre /kúpeľný dom/ a smerujete celkom na koniec kúpelného parku Veľkú Fatru máte po ľavej ruke, kúpeľný park po pravej, stále idete po ulici SNP, niekde pri jej konci odbočíte do prava a smerujete k reštaurácii Furmanský dvor /trasa na fotke modrými bodkami/. Je to cez 2 km, ja by som pešo nešla, ak ste v Turč. Tepliciach prvý krát a nepoznáte to, lepšie je objednať si taxi a máte to komfortne. Číslo na taxi je 0917 044 444. Tie 3 eurá by mi nestáli za to, motať sa celý deň s vecami po meste. A k tým procedúram, volajte hneď zrána na číslo 043/4913357, mail balneo@therme.sk. Odporúčam si procedúry rezervovať čím skôr, kúpele sú dosť obsadené. Ak by nemali voľný termín, myslím, že masáž sa dá objednať aj v Aquaparku v SPA 0905537851. Ja nie som osobne z Turčianok, ale chodím tam často do kúpeľov aj na dovolenky.