Výlet do Budapešti

timuska55
2. feb 2016

maminky, buduci tyzden sa s malinkym chystame do Budapesti, chceli by sme pozriet podmorsky svet. Maly ma 18m, vedeli by te mi este nieco odporucit, co by sme mali ist urcite pozriet, alebo kde sa moze vysantit, zabavit, chcela by som program na 2-3 dni, a kedze to tam nepoznam, potrebovala by som radu.
Este mozno otazocka, kde sa da dobre nakupit oblecenie? za rozumne ceny? ked uz v tom Madarsku budeme? dakujem 🙂

lintu
3. feb 2016

@timuska55 Budapešť je geniálna 😵 Určite sa tam choďte pozrieť. Mne sa najviac páčilo najmä historické jadro. Tie stavby sú jednoducho impozantné 😵 Boli sme sa pozrieť i v Campone na Podmorský svet. Malému sa to určite bude páčiť. Dajú sa tam pohladkať i morské prasiatka, zažijete improvizovanú búrku.... Pripravte sa na možnú tlačenicu. Najhoršie to bolo v okolí tunela, kdechcel každý vidieť, ako mu plávajú žraloky nad hlavou. Tie sa našťastie dajú pozorovať i v ďalšej miestnosti na celej stene. Ani televízor by nebolo treba s takým niečím 😀
V Budapešti si pozrite ďalej zoo. Zlín to síce nie je, ale pozerať je tam stálo čo 🙂 ( Známemu vykradli pred ňou na parkovisku auto, tak pozor ak pôjdete vlastnou dopravou). No a ak by ste sa chceli okúpať, tak využiť môžete služby niektorých miestnych kúpeľov.

timuska55
autor
3. feb 2016

ďakujem 🙂

nelinka2009
12. feb 2016

Aquaworld, ocenarium a ZOO, bolo tam super

timuska55
autor
13. feb 2016

@nelinka2009 prosim vas aquaworl je kupalisko? a zoo a ostatne veci su daleko od seba? dakujem 🙂

nelinka2009
13. feb 2016

Jejda to si uz mic nepamatam, ale vsetko sme to dali autom za 3 dni a je tam aj ocenarium

gabuci
27. aug 2016

@nelinka2009 Môžem sa spýtať,keď ste boli v Budapešti,dalo sa s autom niekde blízko ZOO zaparkovať,či je to problém?