chcem zobrat malu do kina na zraloky na susi. ma len dva roky tak neviem ci ju to zaujme. dakujem za rady
záleží od dieťaťa, môj by určite nevydržal 😅
podla mna je to este skoro, moj 3r. syn este nevydrzi pozerat celu rozpravku v klude... a mozno by sa v kine aj bala, predsa len je tam tma, hlasny zvuk...
Ja by som určite s takým malým nešla. Ale Ty musíš vedieť, či doma pozerá celú rozprávku bez pohnutia 🙂 . My budeme mať 4r. a v kine sme ešte neboli.
ahoj,
s takym malinkym dietatkom by som nesla,.nebude mat z toho nic a ani ty a ani ludia co budu sediet vedla vas . mozno o rok dva. moja skoro 4 rocna vydrzi pozerat len mickey mousa 15 minut a uz ju to potom nebavi. ale zalezi od dietatka
ja som bola s mojou 5 rocnou v kine a nevydrzala... ani doma neposedi pri rozpravke, nie je na to ani moc zvyknuta. zalezi od dietata a ci ho rozpravka zaujme.
my sme boli na zralokov pred par mesiacmi so starsim synom, velmi sa mu pacilo, ale mal vtedy 3,5 roka, chodime do kina tak od troch rokov.... s malym chodime na divadielka, co trva tak pol hodinu alebo 45min., vydrzi a to nema este ani dva roky... zalezi od toho, ci ma dieta rado rozpravky, ci vydrzi pri rozpravke...
My sme boli s malou prvýkrát v kine pred 2 mesiacmi a to bude mať tento mesiac 4 roky a poslednú polhodinu už vôbec nepozerala, len sa vrtela na stoličke a v kuse si sadala a vstávala, lebo jej bolo dlho. A ďalšia vec, veľa veciam, resp. výrazom v rozprávke nerozumela, boli sme na Cars. Myslím si, že záleží od dieťaťa aj od druhu rozprávky, od toho, pre koho je určená. Ale najskôr to v kine nevydrží.
určite by som s takým malým dieťaťom do kina nešla. Aj keď moje 1 a 3 dieťa sú pohodový, a vydržali by v pohode, začali sme s kultúrou v 3 a pol roku prv divadlo detské predstavenia a až oveľa neskôr kino.
Myslím, že si toho ešte dosť užijete, takže sa nemáte kde ponáhľať 😉
každé dieťa je iné 😉 ...skús to odhadnúť podľa toho,ako dlho vydrží doma pozerať nejakú rozprávku ....určite nevydrží sedieť bez pohnutia,ale však chvíľu môže sedieť na tebe,potom na schodoch,... no a v najhoršom prípade odídete počas rozprávky 😉
Dvojročna určite nevydrží 🙂 Moj nazor.
pozor, nedá sa porovnávať sledovanie filmu v kine a doma v telke...úplne iné podmienky...ale, ak je ten film určený pre také malé deti, skúste... 😉
podla mna neobsedi..ale..mozno staci len vyskusat a budes prekvapena..bude to pre nu nieco nove, ine ako doma..kupte si pukance, zober nieco na pitie a vyskusajte..ak nie, tak vyjdete von a vyskusate to dalsi rok 😉
s 2 rocnym dietatom maximalne do divadla na nejaku rozpravku, babkovu alebo tak. ale vyse hodinovy film v kine asi sotva. musis sama doma vidiet ci ti vydrzi pri telke sediet hodinu a pol pri dlhej rozpravke..to iste to bude aj v kine
mne ledva obsedí 5 ročný...
dvojky max. 20 minut a to maju 3 roky...
my sme boli s 5-rocnou neterkou a neobsedela. Ako 2-rocnu sme ju vzali do cirkusu k zvieratkam a tiez nula bodov
urcite NIE,neide ani o to obsedenie,ale za zvuk,ktory este malym detom skodi.
nasa je akcna ze az ale v kine vydrzi od 2 rokov uplne v pohode.Jedine co ju spomali je obrazovka.Akurat som pocula ze zraloky na susi si fakt bost prveho stupna
naš malý v poho vydržal, ak ho zaujímal dej 😉
zalezi od dietata, moja neter ma 3,5 roka a to by ju museli prikovat 😀
Moja 2 a pol ročná by vydržala, ale zaleží aj na tom aký má deň a hlavne by ju musela rozprávka zaujať. Problém by bol v tom, že ak by ju to nebavilo, tak by som ju musela zaujať obkecávaním a ak by ju to bavilo, tak by to obkecávala ona 😀 A to by nám okolosediaci teda dali 😀
môj synček by nevydržal ani keby som ho podplatila - je veľké šidlo
Ahoj mám dvoch synov a prvy syn bol prvy raz na predstavení v inchebe ked mal 2r. A tak sa mu to páčilo a obsedel celé predstavenie a o rok neskôr bol v kine Bolt a to tiez cele kukal a ani sa nepohol. A ked to skončilo začal plakat že chce ešte raz na tu rozpravku
A nas druhy syn má 22mesiacov a minule dávali v Tv Wall.e a to stal pri tej telke a asi 45.min. sa nepohol
Musím povedat že každé dieťa je iné... A ti moji sú blázni do rozprávok 🙂
My najskôr aj skúsame cirkus ked nám deti obsedia,môžme ísť aj do kina 🙂
no každé dieťa je iné 🙂 treba len vyskúšať, jedno vydrží a druhé zasa nie
ak ti vydrzi doma pozerat celu rozpravku, kt. trva rovnako dlho ako kino, sanca tam je. Moja do 2,5 roka vydrzala pri telke 15 minut.
ahoj. nasa ma 4 a pol a doma neobsedi pri jednej rozpravke. ale ked sme boli prvy krat v kine to mala asi 2 tak to sedela jak 5 penazi 😀
Já bych zkusila a uvidíš, jen musíš počítat s tím že pokud tam nevydrží, nezůstane ti nic jiného než se zvednout a odejít 😉 Pokud ti tato možnost nepřekáží, tak proč ne 🙂 Navíc jsou děti které už v roce berou rodiče do kina a pohoda, mám i známou a ta ještě ve dvanácti letech nebyla schopná chodit mezi lidi, aniž by okolní diváci neměl sto chutí jí přerazit... 😝
3 rocny uz ano ale 2 asi nie, a este aby to nebolo 3D, velmi sa toho boja, my sme boli ako 3 rocnych na autach ale v inom meste lebo u nas bolo len 3D a toho sa velmi bal
Ja si tiež myslím, že 2 ročná asi nevydrží, my sme na tej rozprávke boli a mňa osobne moc nezaujala 😒 Našu Kristínku sme prvý krát zobrali na narodeniny keď mala 3 roky, vydržala necelú hodinku, tak sme si dali pauzu na polroka a potom už vydržala.
nas maly obsedi pekne a ma rok a 7 mesiacov pri telke ale do kina by som ho nebrala. myslim ze rozpravkam tohoto typu este nerozumie skoda vyhodenych penazi. na rozpravky moze kukat aj doma a je mu jedno ci maju dej alebo nie
ale u nas je to aj o tom ze on by z takeho zazitku ani v noci nespal. staci ze videl cocacola kamion a bol z toho paf 2 dni.jemu sa to paci ale este si to nevie prebrat asi cele v hlave.
deti aj co vydrzia pozerat rozpravku z toho nemaju to co my. nechapu dej komentare rozhovor kukaju len pohyblive obrazky. takze neviem ci to ma nejaky velky zmysel v takom malom veku. je to na tebe. ak to chces ty vidiet tak ju zober v najhorsom odidete skor.
moje 3rocne dieta by cely film urcite neobsedelo. ale mozno je tvoja kludnucka 😉