Baby čo si myslíte o víkendovom pobyte s 3,5 ročnym dieťatkom?? Lebo ak to niekomu známemu poviem vidí v tom problém pritom by sa jednalo o chatu na terchovej..
3.5 rocny ci 3.5 mesacny?
A čo by na tom malo byť? Žiaden problém
Zalezi od tvojho dietatka, ty ho poznas. Nas v tom veku maval koliky a cudzie prostredie aj ludia ho rozrusovali. Potreboval klud a len blizku rodinu. Preto ja s nasim by som nesla. Teraz podrastol a moze byt s hocikym hocikde :D
@kaporka my sme boli s 3-mesačným v Tatrach. V pohode bolo.
Ale do 6 týždňov sme boli doma a v blizkom okoli, kvôli babu aj kvôli mne. Išli sme, až keď sa nam ustálil režim a cítila som sa ja na to.
A samozrejme, dovolenka s takým bábätkom sa 100%-ne prispôsobuje potrebám dieťaťa, voľba destinácie, ubytovanie, aktivity...
Choďte, kašli na druhych
Náš drobec keď mal 4 mesiace sme boli na takom pobyte na Liptove v Ivachnovej. Pochodili sme blízke okolie a bolo to úplne super. Druhý nech sa hlavne starajú o seba a svoje rodiny, lebo v dnešnej dobe je to už naozaj na hlavu, každý sa stará do toho, do čoho mu nič nieje. 🙂 😉
@kaporka mladsia dcera mala 10 tyzdnov, ked sme sli do Chorvatska. Bez problemov. Ale ona bola kludnucke, spokojne babo. So starsou sme sli 1x az ked mala 3 😂 Ta bola ine certisko. Nevidim v pobyte v Terchovej ziadne bebezpecenstvo. Ved to nie je Afganistan.
Vase dieta, vase vylety. Jednym uchom dnu, druhym von. Sama si poznas dieta a vies, ci to zvladne, alebo nie
Kludne chodte... my sme zacali chodit s dcerkou ked mala 3 mesiace a syna sme na chatu vzali ked mal 2 🙂 ak je tak cisto, sucho, teplo, nie je sa coho bat 🙂