Ahojte prosim vas poradte mi kde by som na nete nasla, alebo aku mate vy skusenost vikendovu chatu kde je aj bazen? Nechcem tehotna moc chodit po kupaliskach, a ideme aj s 3r a 6r malym. Prosim take kde nevyhodim za vikend alebo za 4dni 500e. Predsa idem na slovensku na dovolenku.🙂 vopred dakujem
@malickamia je to smutne,ale prave preto ze ides na sk dovolenku vyhodis viac penazi ako v zahranici. Ozaj len zlavit z narokov,ine ti nezostava ☹
@malickamia ja odporucam, aj ked to nie je chata, ale penzion, ale daju sa aj apartmany s kuchynou objednat. Kukni penzion Platan v obci Narad. My tam chodime pravidelne. Maju vnutorny aj vonkajsi bazen. Aj pre deti aj zvierata je to prisposobene. A super cena, tusim maju akciu na zlavomate. Za 159eur vikend s polpenziou pre dve osoby.
V ponuke na internete sú hotely s možnosťou deti zadarmo. Platí sa len za stravu. Napríklad pozri v T. Lomnici hotel Tulipán.
Napíš do Googlu chata na prenájom a uved oblasť , kde chces ísť. Vo filtri potom zakliknj bazén a máš to