AHojte,
Viem, že podobné témy tu už boli, ale potrebujem konkrétnu radu. S manželom budeme oslavovať 1. decembra výročie sobáša a chceli by sme ísť niekam na víkend, ale aj s 2 ročnou dcérou. Nemáte niekto skúsenosti s nie moc drahým pobytom uprostred zimy s malým dieťaťom??
Od západného po stredné Slovensko, východ je už moc ďaleko pre nás.
Ďakujem.
aj my ideme v januari do aveny, sme zvedaví... potom sa nam hrozne lubilo vo vyhniach http://www.termalvyhne.sk/ , v okolo su termalne pramene na kupanie, aj v hoteli, hned za rohom banska stiavnica, kde je krasne a ked vam nasnezi tak sa da vsade sanovat, kopcov je tam kopa🙂 1,5 hodiny od BA ..pa
dakujem baby, skusim nadhodit ako tip manzelovi. ste zlaté!
Tu Avenu mozem aj ja doporucit. Nebola som tam s detmi 😉 (zatial), ale boli tam rodinky aj s uplne malinkymi babulkami, aj s takymi, co uz vedia aj same chodit a vyzerali spokojne. Je tam vela moznosti ako si spravit program a aj personal je prijemny.
ahoj hotel Hajnice v Hornom Vadicove je to kusok od Cadce. Je to tam super cely rok. v lete detsky par v zime lyzovanie welnes. Vyborna kuchyna samozrejme aj personal.
viletka kam si sa teda rozhodla pozeram aj ja ze kam v tejto mrazivej zime za relacxom s dvojrocakom 😉
Ahoj, my sme boli už 2x v hoteli Avena v Lipt. Jáne, bolo super, bazén, kľud a krásna príroda. Teraz na jeseň mávajú aj nejaké akcie, skú kuknuť🙂