Ahojte maminy chystate sa niektora dnes do tohto cirkusu ? Dnes je prve predstavenie, ja by som chcela zobrat dcerku v pondelok. Zaujimalo by ma ci sa to oplati tam ist a hlavne ci je ozaj stan vyhrievany, dalej dlzka predstavenia a este ci sa tam da fotit sukromnym fotoaparatom a dalej ake maju ceny suvenirov cca nic drahe ale niaku pamiatku 🙂 dakujem moc
www.eotvoscirkusz.com to je ich stranka,maju aj slovensky jazyk, minule ked boli u nas stalo to moc draho a predstavenie nic moc, oproti Budapesti NagyCirkusz... 🙂
@edulkobaby ahoj v pondelok,stvrtok, piatok - od 17:00 a cez vikend od 15:00... cez tyzden za 3eura a cez vikend za 5 eur ale len s tym ich listkom, ktory sa zevraj da vytlacit aj na ich stranke my ich mame z obchodu boli tam polozene nech si ludia vezmu
@xkittikex ahoj su tam zvieratka a ja idem hlavne vyskusat ci sa malej bude pacit a ci mi tam vydri cena 3 eura je super a mala nema este ani 3 roky tak som zvedava ako to zvladneme a verim, ze jej to bude stacit 🙂
@nikolet_89 tak to je super cena,u nas v septembri najlacnejsie vstupenky stali 15eur aj pre deti aj pre dospelych... moja mala ma 4roky,prva pol hodinka este bola v poho,ale potom! 2 a pol hodiny sediet na jednom mieste, no to bol horror pre nu 🙂
@nikolet_89 Super. Moja este len o mesiac bude mat 2 roky, tak tam skusime cez tyzden ist. Kolko vydrzi, tolko vydrzi. Minule mi na babkovom divadle odsedela hodinu.
@xkittikex
@edulkobaby no vsak preto ak mi po hodine zdrhne aspon mi to luto nebude 😀
Baby nasli ste niekde na ich stranke ten listok aby to bolo za 3 e? Lebo ja nie
ahojte baby, aj ja by som rada vytlacila ich listok z ich stranky, ale nejako to neviem najist. dakujem
Listok stoji 3 eura cez tyzden hocikam mimo lozi a 5 eur je cez vikendy. Cirkus je pekny, moderny, zabavny, len asi pre vacsie deticky, pretoze tam vobec nevystupuju zvieratka, Vystupenie je ladene vianocne.
Keďže sú dve rozdielne informácie, prosím o upresnenie kto bol teraz (Petržalka 11/2014) v tom cirkuse, či sú alebo nie sú vystúpenia so zvieratami? Je to dôležité hlavne pre deti.
ahojte, mňa by to tiež zaujímalo či tam budú zvieratá , lebo to jednoducho do cirkusu asi patrí ...chystáme sa vo štvrtok máme lístky naozaj za 3 EUR čakala som tam dnes a všetci mali tie zlavové letáčiky tvrdili že deti ich dostávali v škôlke alebo ich rozdávali v Carrefoure, no ja som tam otravovala až mi ten mladý chalan čo lístky predával jeden ten leták dal. Na ten jeden letáčik sa dá nakúpiť aj 20 lístkov, čiže by stačilo niekoho poprosiť a on by vám to jednoducho kúpil.
No a ešte či sa oplatí kúpiť tombola za 1,5 EUR
ďakujem
Ahojte tak uz sa vie ci su v cirkuse zvierata? Hladam prave taky cirkus kde nie su. Nechcem deti ucit, ze tyranie zvierat k tomu patri. Pripadne ak vuete o nejakom cirkuse bez zvierat, dajte vediet. Vdaka
ahojte poslali by ste mi link kde sa da vytlačit ten letak aby som mala za tie 3 eura vstupenku 🙂 🙂 ? 🙂
Aj ja som zvedavá 😀
Tak ja som tam volala a je to cisto len akrobaticka show bez zvieratiek 😒
Aj pre mňa fajn informácia, že je to cirkus bez zvierat. Tak to určite pôjdeme.
prosím vás neviete do kedy je tu ten cirkus?
@nikolet_89
My sme boli v BB a bolo super, ked smeboli mali aj zvieratka.. bol tam slon, potom taky maly pes ukazoval nejake nezbednosti s ponikom, papageje... ale nic take katastroficke. Vsetkym sa pacilo, pre kazdeho tam bolo nieco 🙂) Akrobati boli bozskyy :P Aj akrobatky :P
Budapestiansky cirkus je lepsi, ale aj masnejsi financne a teda jasne ze aj predstavenia maju "ine"... a je aj adrenalinovejsi, ja som bola zelena minimalne pol predstavenia :P
A kto min povie, kedy su predstavenia? Videla som z busu plagaty a nestihla som to precitat. Ja by som malu tiez vzala. Hlavne ak to nebude dlho a maju aj cisla so zvieratkami.