Ahojte, viem, že väčšina ľudí chodí na trhy do Viedne, ale počula som, že sú tam dosť vysoké ceny. Tiež by som chcela zažiť vianočné trhy v zahraničí. Kam rady chodíte a prečo? Nejaké odporúčania? Na vzdialenosti od Slovenska nezáleží 🙂
Salzburg, Gdansk, Kolín, Viedeň, to sú moje top. Ale ani na jednom mieste nie je lacnejšie ako vo Viedni a ani tam nie je menej ľudí. Ideálne cez týždeň, ideálne pondelok až streda. Čo sa týka ceny, nič dobré nebude lacné.
Mám za sebou Viedeň, Prahu, Budapešť, Zakopané a Krakow. Vyhráva Krakow.
Praha, Viedeň, Budapešť, Berlín, Bremy a naviac sa mi páčil Krakow 🤷 A cenovo to bolo asi tiež najlepšie.
Colmar, strassbourg
Krakow a Brno
Zagreb má každoročne krásne vianočné trhy. 💕
Odporúčam Wrocław! 😉👌
Krakow, Drazdany, Praha
Od 15.11.zacinaju trhy vo Viedni.
Kedze tu zijem ,mam uz vsetlo okukane...
Ceny....nie nizke,ale to nie su ani inde...
Su na roznych miestach v meste,uplne ine,ako napr.nase
Mysim,ze viac komercne...
Ale jednoznacne stoja za to.su krasne-mas tu viacero starsich diskusii o nich hod do lupy.
Ja milujem Prahu a Bratislavu...je mi to blizsie,jje to typicky nase,tradicne..e tam velky vyber jedal a najmä vianocne oblatky,kt.nikto iny nema.
To je asi fakt len vydobytok Ceskoslovenska
A medovinaaaaa😀
Pre mňa je najkrajšia Praha. Bola som už vo Viedni, v Budapešti, v Krakove, v Brne, Bratislave... Ale Praha u mňa jednoznačne vyhráva.
@papaya1234 Nám sa páčilo aj vo Viedni aj Budapešť,Poľsko Krakov,Praha všade je nádherne. Dalej sne sa nedostali v zime. Ale aj tak nám sa páči Zakopané vianočné. Dokonca vlani sme boli kuknut vianočnú Trnavu a waaw. Krajšie ako v Ba.
@papaya1234 ja som bola vo Viedni a počuli ste dobre okrem toho je tam plno že sa medzi ľudí musíte predierať, ale iba cez víkend.. týždeň je fajn (čo som počula).. ja som napríklad bola v Budapešti cez víkend a bolo to super, okrem toho sú tam dva miesta kde prebiehajú trhy a tiež som počula o Poľsku že tam sú trhy v pohode, až na Zakopané 🎄