Vianočné trhy v zahraničí

papaya1234
11. nov 2024

Ahojte, viem, že väčšina ľudí chodí na trhy do Viedne, ale počula som, že sú tam dosť vysoké ceny. Tiež by som chcela zažiť vianočné trhy v zahraničí. Kam rady chodíte a prečo? Nejaké odporúčania? Na vzdialenosti od Slovenska nezáleží 🙂

izabela01
11. nov 2024

@papaya1234 ja som bola vo Viedni a počuli ste dobre okrem toho je tam plno že sa medzi ľudí musíte predierať, ale iba cez víkend.. týždeň je fajn (čo som počula).. ja som napríklad bola v Budapešti cez víkend a bolo to super, okrem toho sú tam dva miesta kde prebiehajú trhy a tiež som počula o Poľsku že tam sú trhy v pohode, až na Zakopané 🎄

melanta
11. nov 2024

Salzburg, Gdansk, Kolín, Viedeň, to sú moje top. Ale ani na jednom mieste nie je lacnejšie ako vo Viedni a ani tam nie je menej ľudí. Ideálne cez týždeň, ideálne pondelok až streda. Čo sa týka ceny, nič dobré nebude lacné.

mamamasama
11. nov 2024

Mám za sebou Viedeň, Prahu, Budapešť, Zakopané a Krakow. Vyhráva Krakow.

michaela329
11. nov 2024

Praha, Viedeň, Budapešť, Berlín, Bremy a naviac sa mi páčil Krakow 🤷 A cenovo to bolo asi tiež najlepšie.

sense
11. nov 2024

Colmar, strassbourg

janinah
11. nov 2024

Krakow a Brno

tomiholjubavi
11. nov 2024

Zagreb má každoročne krásne vianočné trhy. 💕

i_j_k
11. nov 2024

Odporúčam Wrocław! 😉👌

janinka007
11. nov 2024

Krakow, Drazdany, Praha

osky
11. nov 2024

Od 15.11.zacinaju trhy vo Viedni.
Kedze tu zijem ,mam uz vsetlo okukane...
Ceny....nie nizke,ale to nie su ani inde...
Su na roznych miestach v meste,uplne ine,ako napr.nase
Mysim,ze viac komercne...
Ale jednoznacne stoja za to.su krasne-mas tu viacero starsich diskusii o nich hod do lupy.

Ja milujem Prahu a Bratislavu...je mi to blizsie,jje to typicky nase,tradicne..e tam velky vyber jedal a najmä vianocne oblatky,kt.nikto iny nema.
To je asi fakt len vydobytok Ceskoslovenska
A medovinaaaaa😀

elenajezova
11. nov 2024

Pre mňa je najkrajšia Praha. Bola som už vo Viedni, v Budapešti, v Krakove, v Brne, Bratislave... Ale Praha u mňa jednoznačne vyhráva.

cukroska
11. nov 2024

@papaya1234 Nám sa páčilo aj vo Viedni aj Budapešť,Poľsko Krakov,Praha všade je nádherne. Dalej sne sa nedostali v zime. Ale aj tak nám sa páči Zakopané vianočné. Dokonca vlani sme boli kuknut vianočnú Trnavu a waaw. Krajšie ako v Ba.