Nikde som nič takéto nenašla tu na fóre, takže... Čo by ste mi poradili ohľadom absolvovania vianočných trhov v Budapešti? Dá sa to zvládnuť autom? Alebo radšej ísť na pohraničie a odtiaľ vlakom alebo pod.? A stoja za to? A celkovo, oplatí sa ísť na vlastnú pesť? Vlani sme boli na viedenských, teraz chceme pozrieť niečo iné... 🙂
@mhas ja som bola davno davno ale so zajazdom .Za neake smiesne peniaze nas odviezli na trhy,aj do mesta a plus sme mali vyklad o Budapesti a vylety na pamiatky.Jediny problem bol pri ceste spat,lebo sme nestihali na wcka po ochutnavke mararskych specialit 😀 isla by som hned zasa.Milujem Budapest
chceli sme ísť,ale nakoniec ideme do Krakowa,nemám nervy takto chodiť autom,motať sa a nemať kde zaparkovať...idem radšej so zájazdom,mám výklad pri pamiatkach,nemusím šoferovať,nemusím abstinovať /neopijem sa,ale nejakú medovinu si dám/a nie je to extra drahé...
Ďakujem za rady. Ale zájazd neprichádza do úvahy. Inak je to dobrý nápad, ja osobne by som to hneď využila, ale keďže som chcela ísť s deťmi a také "diaľkové" busy mi vôbec nevoňajú, hľadám alternatívu. No, ešte porozmýšľam, ako sa tam dostať 🙂
My ideme do Prahy a Viedne-vlakom, mame detske kupe,tak snad to prezijeme 😀
@mhas viem ze byvaju vianocne trhy a ze sa aj oplatia.na vlastnu pest sa oplati ak sa vies dohodnut po madarsky.mi sme boli pred mesiacom v pesti vlakom iba tak na blink na vikend, ale muz sa vedel dohovorit takze nebol problem.