Chystáte sa niekam na Veľkú noc.?..tak prosím dajte nejaký typ ,ako ju stráviť mimo domu...😉 (môže byť aj mimo Slovenska ).Chcela by som ísť "niekam" s deťmi ( 15 a 25).Ďakujem vopred.Za každý tip pošlem srdiečko ..😉
My tiez chceme niekam vypadnut. Som zvedava na tipy.
pred 2 rokmi sme s rodinkou boli na chrvátskom ostrove Krk, hotel Corinthia, úplne super bolo a dokonca nás to vyšlo menej, ako keby sme trávili velkú noc niekde na Slovensku, kde nehorázne zdvihnú ceny (aj o 100 eur za osobu) a určite nás to vyšlo menej, ako keby sme doma vyvárali, vypekali a hostili šibačov.
Dobry den my ideme tiez na velku noc prec tento rok na slovensko donovaly minuly rok sme boli v chorvatsku aj rok pred tym tak uvidime aka bude velka noc na donovaloch ale chorvatsko ma ucarovalo na velku noc je to tam kludnejsie ako v sezone no teraz som posluchla manzela on vyberal tak krasne sviatky vam prajem a este pekny den
Dievčatá, my sme sa včera rozhodli, že pôjdeme do Budapešti. Našli sme apartmán v centre na 2 noci.
my do HR, do rabacu na 4 dni, tešíím
Tiež do Budapešti 😉
Boli sme v hoteli narcis od centra mesta je cca 700-800 m.najlepsie boli tie prechadzky len par ludi a klud pohoda slniecko vyborna kavicka na namesticku moje dieta vysmiate manzel spokojny to je pre mna relax vy kde budete ubyt.mna v poslednom case chytilo chorv.za srdce v lete uvazujem nad chorv.len je velmi rusne teraz je tam klud pohoda
Ahoj vnutorny bazen som cakala viac jeden velky bazen siroke schody do bazena cakala som aj pre deti oddelenu cast ale je to hohode inac je tam cisto okolo bazena su dostatok lehatiek sauna v pohode i ac zhrniem fakt dobry hotel no ten vonkajsi bazen sa mi pacil viac ale maly sme sa uzasne bolo kde spacirovat je tam krasne maj sa pekne a kuchyna je skvela potom po navrate mi mozes napisat aj ip ako bolo vo vasom hotely vyzera riez pekne aj v skutocnosti pekny den aj vylet
My už malé deti nemáme, tak detský bazén nie je podmienka. Ozvem sa. ⛵
Ahojte, tak asi budem posledná, čo ukončím diskusiu, ale aspoň Vám zašlem foto z našej Veľkej noci 🙂
Boli sme v Chorvátsku, na Vire a mali sme aj hostí a naozaj sme boli všetci veľmi spokojní.
Tak snáď, na budúci rok sa vidíme na Veľkú noc na Vire ... 🙂
Pozývam Ťa s rodinkou na Veľkú noc na krásne miesto, do super apartmánov v Chorvátsku 🙂, len cca 700 km z Bratislavy. Počas Veľkonočných sviatkov si môžete prezrieť mesto Zadar. Nespočetné množstvo malých uličiek, kaviarničky, ale aj ,, Morské organy,, a ,, Pozdrav slnka,,. Len 7 km od Viru je 1. Kráľovské mesto Nin, potom sa môžete pokochať krásnymi plážami, nabrať energiu z mora a samozrejme spoznať ostrov Vir.
Vir je aj výborným východiskovým bodom na výlety do NP Plitvické jazerá a do NP Krka.
Viac info v skupine CHORVÁTSKO apartmány 🙂