Ahojte, chcem ist s muzom a mojim 4 mesacnym babom niekam na vylet, no chcem aby v tom hoteli bol aj detsky bazenik s teplou vodou.Moj Leusko vodu miluje a keby bolo nahodou zle pocasie tak ho chcem zabavit. Len uz potrebujem vypadnut. Dakujem za radu 🙂
V Patinciach vo Welness hotely
podla mna vacsina welnes hotelov, aj my sme boli prvykrat na vylete s 4 mesacnou dcerkou, zobrali sme deti aj do vyrivky, akurat sme to stisili, tam bola teplucka voda
Hotel borovica vo vysokých tatrach🙂 Chotel Chopok v jasnej🙂 a okrem plaveckeho bazénu nájdeš aj vyrivku a menší bazén na slielnici hotel Kaskády🙂
Odporúčam permon ako pisala pamaja1 skvelý prorodinny hotelík
my mame prejdene aj Patince aj Permon, to sa neda so Stegersbachom alebo celkovo s Rakuskom absolutne porovnavat ale napr so St Martins, uplne ine sluzby, virivky a bazeny v top stave... Permon sauny som bola prekvapena ze boli v stave, ze by sa im kludne hodila rekonstrukcia. Pozeram ze si z okolia BA, takze doporucujem skor to Rakusko
hmmm dakujem len teraz neviem ako to je ked idem s babatkom do zahranicia..potrebujem nejake papiere alebo doklad???
vyborny hotel na Štrbskom plese, Hotel Trigan, prerobeny vhodny pre male deti, detsky kutik a samozrejme aj welnes kde je detsky bazen
v dobrych hoteloch by mali byt bazeny ciste relativne. Avsak, vzdy musis ratat s rizikom pre tak male dieta, ze moze nieco chytit. 100x nemusi a raz sa zrovna "postasti". A neviem, ci prave detske bazeny, kde sa striedaju rozne deti, su tak 100% spolahlivo ciste 😉 . To mas asi jedno. Vyberajte si kvalitne hotely. V niektorych byvaju aj kurzy plavania pre babatka, tam by mozno mohla byt ta voda viac kontrolovana. Kam by som ale dieta nedavala, su virivky, ani kupaliska, termalne alebo bezne. Take male nie.
Aquapark Galandia - galanta odporucam 🙂
Hotel Grand Praha -Tatranska Lomnica, nie je tam sice origi detsky bazen, ale voda teplucka, vo vnutornom a az horuca vo virivkach a vonkajsom bazene🙂 kupali sa tam aj malinke deticky.
Plávanie PLUTVIČKA, hotel Crowne Plaza od 4.mesiacov, centrum Bratislavy, prebieha prihlasovanie na november-december, tešime sa na vás !
Možnsť oboch rodičov v bazéne emoticon
@pamaja1 presne to som chcel odporucit aj ja.... Permon je naj hotel pre deti uz som bol vo viacerych a v Permone ma nesklamali....... pre deti je to idealne...... troska vyssie ceny ale inak super.....
Srdečne vás pozývame na rozprávkový Mikulášsky pobyt s Babyplávaním MIKULÁŠ
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
🙂 🙂 🙂 🙂
permon je ako stvoreny
ZVIERATKOVO
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
SRDEČNE POZÝVAME NA RODINNÝ POBYT S BABYPLÁVANÍM DETÍ A ROZPRÁVKOVÝM PROGRAMOM NA ZVIERACEJ FARME 🙂
@jankavra hotel Permon na Podbanskom