Ubytovanie vo Vysokych Tatrach so 7 mesačným bábätkom

simona92101
13. nov 2019

Ahojte,viete poradit dobre ubytovanie pre 3 clennu rodinku so 7 mes.babatkom vo Vysokych Tatrach?lokalita Smokovec,Strbske pleso...hladame nieco s vybavenim pre drobca,t.j kuchynka (mikrovlnka,2 platnicka,chladnicka),bud v hotely alebo apartmany/chaty. Ak mate nieco odskusane,buddm rada za tipy.dakujem 😉

nikpa
13. nov 2019

@simona92101 rezort Hrebienok v Starom Smokovci. Boli sme tam v máji s 1,5 ročným synom v apartmáne. Je plne vybavený, nebudeš mať problém s prípravou jedla, tv, wifi, parkovanie, pod objektom je skvelá cukráreň s detským kútikom, potraviny, mala reštaurácia kde ponúkaju menu.

simona92101
autor
13. nov 2019

@nikpa dakujem za tip,vyzera to super,akurat ze cena za vikend je hodne vysoka 😕vyse 400 e za vikend je trosku dost..

nancy666
13. nov 2019

Ja to všade pisem. Trinity hotely sú naj. V tatrach je Atrium. Ale našla som aj takú špecialitku, penzión Slavkovský. Akože nič extra, schody v budove a tak ale majú apartmán s rohovou vaňou a strešnými oknom. Určite lepšie cenovo len teda nieje to hotel. Ide o to čo hľadáte ;)

nikpa
13. nov 2019

@simona92101 Teraz vo vykurovacej sezóne to je asi drahšie, my sme platili okolo 240€

kulumulu123
13. nov 2019

@simona92101 nie je to sice vo vys tatrach ale na orave je to super cena super pprostredie nadherne kusok restauracie cukrarne potraviny... super pohodlny a ultra cisty rodinny domcek so vsetkym komfortom https://www.airbnb.com/rooms/28120898?source_im...

kulumulu123
13. nov 2019

@simona92101 my sme boli minuly rok na silveztra tyzden nas vysiel ako tatry na 2 dni.... Je tam ozaj teplucko cely dom mate pre seba domaci su super nadherna priroda zjazdovka kusok pesi Vela moznosti na vylety do okolia za mna najlepsia dovolenka na sk so 4r dietatom

gabika128
13. nov 2019

Bola som minulý týždeň v apartmáne hotela Crocus (štrbské pleso) . Pekný apartmán a veľkou kúpeľňou, zachodom, kuchyňou, obývačkou a spálňou. Na 5 nocí ma to stalo 320€. Ale to som sa už potom priamo s majiteľkou dohodla na cene, rezerváciu som si robila cez Booking. Mam 7 mesačne dieťa a super, aj priestor na kočík bol v chodbe.

simona92101
autor
13. nov 2019

@gabika128 ano ten Crocus sme pozerali,mimo sezony maju fajn ceny,po novom roku temer raz tolko 😕

simona92101
autor
13. nov 2019

Mimo Vysokych Tatier su samozrejme lepsie ceny,len zial na zaciatku roka ideme na Strbske pleso (manzel tam ma prezentaciu z prace),tak sme si to chceli spojit s predlzenym vikendom aj s dcerkou,tak pozerame nieco co je co najblizsie a nebude stat tolko co tyzden pri mori 🤷‍♀️ skusime este popozerat,dakujem vsetkym 😉

mery34
13. nov 2019

@simona92101 My sme boli teraz v hoteli Uran, Tatranska Lomnica. Prijemne prostredie, 4 noci s polpenziou, 2 dospeli, 2 deti (8 a 5 rokov) nas vyslo na 476 eur. Nie je tam dvojplatnicka ani kanvica, ale su velmi ochotni. Neviem aka bude cena v sezone, my sme isli na rekeracny poukaz. Mozno aj to by stalo za zvazenie - vyuzit poukaz.

gabika128
13. nov 2019

@simona92101 bohu žiaľ, ak chcete niečo lacnejšie v sezóne už len niečo ďalej od vychytenych top destinácií v tatrách. Ale aj ďalej to bude oveľa drahšie. Lyžiarska sezóna.

ela_79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona92101
autor
13. nov 2019

@mery34 ano,planujeme vyuzit poukaz,skusime pokutrat a popytat sa mimo portalov (booking atd) 😉 ono v podstate nam vela netreba,len aby to bolo ciste,a bolo sa kde najest a malu hlavne opatrit,a aby tam v noci nad nami nedupali partie nástrocnych,cize nieco baby friendly skor.

simona92101
autor
13. nov 2019

@ela_79 dakujem za tip 😉

ela_79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona92101
autor
13. nov 2019

@ela_79 to znie dobre,snad budu mozne vylety s malou aj v januari, s nosicom momentalne nieje velka kamoska.planujeme ist pozriet ĺadovy Notre Dame na Hrebienku.