Ahojte, poradte ubytovanie na Liptove alebo na Orave. Ideme v zime na pár dní. Obzerám nejaké to ubytovanie, no čím viac hladám, tým menej viem 😒. Kde sa vám páčilo a boli ste spokojné? Ja už mám väčšie deti (15r. a 11r.) nie sme velmi náročný, poteší polpenia ale aj varenie nerobí problém. Hladám hotel, penzion alebo drevenicu. Ďakujem vám za vaše skúsenosti.
Nám sa velmi páčilo v kolibe Josu v Zuberci. V cene boli raňajky (švédske stoly) a myslím ze 1hodina bowlingu a bazén.
Myslím ze ta tu cenu velmi slušne.
A naozaj je tam krásne
My sme byvali v penzione Emilia, aj v Kolibe u dobreho pastiera, aj vo Fatraparku...aj vo Felixe....v Emilii sme byvali uz asi 4x ,su to apartmany komplet vybavene inkl. Pracka ,bez stravy....pre nas super nakolko chodime len.prespavat. a ranajky si zbehneme kupit aj do obchodu kt je ani nie 5min odtial...
Za mňa penzión josu úplne krásne chatky v areály kde v hlavnej budove je krytý bazén v cene ubytka l, tiež raňajky a ihrisko detské. Chodime tam každú zimu a aj v lete sme boli a super
@stankadu dobry den odporucam vam hotel gobor v dedine vitanova 🙂 uzasny personal krasne izby cely hotel je uzasny 🙂 mate tam aj welnes 🙂