Túra s deťmi

jezkodezko1
11. nov 2015

ahojte. neviete mi poradit super tip na turu s detmi,nejaky vikendovy pobyt

siska53
11. nov 2015

@jezkodezko1 My sme boli v Terchovej - hotel Gold pred cca 2-3tyzdnami a pred par rokmi zas v Grand hoteli v Nizkych Tatrach,vtedy mala mala len 4,5m. A maly cez 2roky. Tam to bolo take dost babyfriendly,len zas my sme chodili skor len tak do okolia teraz sme si ue aj teufli na Chleb,mala vysla do polovice (ma 3,5r.),maly,5,5r.uz vysiel uplne hore. Lanovka je tam kabinkova.

gislene1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elis1985
13. nov 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

Aj ja hľadám nejaké tipy na túru, kto ste kde boli? Pochváľte sa 🙂

jarmila64
13. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

tak nie je tura ako tura zase.. my chodime skor na take prechadzky

mamjka
13. nov 2015

@elis1985 my sme boli v Slovenskom Raji pri hotely Čingov na chate 🙂 túry sú tam úžasné s mm sme zvyknutý na dlhšie šľapania tak v pohode ale s malými deťmi des....rebríky kĺzke a späť sa vrátiť nedá 🙂 ale páčilo sa im a našťastie sme to zvládli 🙂 inak chodievame Tatry pravidelne Zbojnícka chata, Zámkovského chata (ta je aj teraz otvorená ) Terinka (ale to len bez detí) a myslím že take vysokohorské sú už takmer všetky uzamknuté

krupalka
24. nov 2015

tiež odporúčam slovenský raj okrem túr s rebríkmi alebo potom Malú a Veľkú Fatru, je tam veľa miest kde sa dá oddýchnuť a aj niečo zjesť a tiež nie je toľko skál a dajú sa naplánovať aj kratšie ale pekné túry.