Tropicarium - Oceanarium Budapešť

janusssik
12. jún 2022

Bol niekto v Tropicarium a oceanarium Budapešť?
Oplatí sa?
Co pekné v okolí treba vidieť?
Ďakujem🙏🙏🙏

dijka143
12. jún 2022

@janusssik ahoj bola som je to velmi pekne oplati sa to

vulka
12. jún 2022

Boli sme. Je to pekné pre ľudí, ktorí to ešte nevideli, nezažili. My sme v podobnom boli niekoľkokrát v Madride a to je úplné iný level. Takže Budapešť už určite opakovať nebudeme.

bolarazjedna
12. jún 2022

Tropicarium je veľmi pekne, je tam veľa rôznych rybiciek, morské koníky, žraloky.
Je to však dosť od ruky, mimo centra, takže v okolí nič také nenájdeš. Jedine ísť do centra, a tam je možnosti a krásnych miest neúrekom.

ankare
12. jún 2022

@janusssik boli sme, bolo to pekné, asi hodinku sme sa tam zdržali.
Budapešť je nádherné mesto. Určite choďte pozrieť parlament a námestie so sochami.

deginko
12. jún 2022

Ak by som tam mala ísť iba kvôli tomu..tak nie...ale ak to bude súčasťou programu a výletu...tak áno...Budapešť je prenadherna a je kade chodiť...deckami sa to páčilo..je to veľmi malé asi tak 45minut dokopy..čo úplne deťom stačí...ale keď to porovnám s Londynom alebo Mallorca...tak to je iný level...takže za mňa áno iba ako doplnkový program...ale ísť tam vyložene kvôli tomu tak nie

laurika999
12. jún 2022

@janusssik Je to veľmi malé, čakala som od toho viac.

lintu
13. jún 2022

Je to zaujímavé, ale naozaj iba ako doplnok k inému programu. Navyše cez sezónu tam bolo dosť ľudí. Viac sa nám páčilo, keď sme tam boli mimo sezóny a viac menej sami. Pri "plnke" sme sa napríklad tunelom s žralokmi nad hlavou v podstate tiež len plavili. Zostať stáť sa tam veľmi nedalo.

vikusjk
13. jún 2022

@janusssik Boli sme tam, je to fajn, ale dost male. Teda, v porovnani s Barcelonou napriklad. Ak ste ale nikdy v ziadnom akvarku neboli, tak sa vam to bude pacit.

mary841
3. júl 2022

Prosim, platili ste kartou vstupenky na mieste? Nasla som, ze sa da aj online vopred, ale dava mi to nejaky poplatok k tomu navyse... Viem, ze tam byvala rada pri zakúpení listkov... A prípadne, kde odporucate zaparkovat auto v centre Budapešti? Planujeme potom pozrieť aj centrum trosku. Vzdy sme boli v Budapešti busom ako zájazd 😊
Ďakujem pekne za odpovede 🙂

pauli_s
3. júl 2022

Je to fajn, v inom som nebola, ale viem si predstaviť ak lepšie určite. Ten tunel s tými rybkami je menší ako som si predstavovala.

janusssik
autor
4. júl 2022

@mary841 boli sme tam teraz v sobotu, platili sme kartou. Žiaden problém. Ako sa píše vyššie, je zo také menšie, ale nám to úplne stačilo

84eva84
7. júl 2022

@janusssik prosím vás treba cez hranicu pas?

mary841
7. júl 2022

@84eva84 stacia OP do Madarska, sme EU

janusssik
autor
7. júl 2022

@84eva84 my sme mali iba OP... Ale žiadne kontroly na hranici neboli🙂

84eva84
7. júl 2022

@janusssik ďakujem 😉ideme v sobotu do Štúrova,tak rozmýšľam,že by sme si tam odskočili na vyletik.

84eva84
7. júl 2022

@mary841 ďakujem.

84eva84
7. júl 2022

@84eva84 a platili ste eurami či kartou?

janusssik
autor
7. júl 2022

@84eva84 kartou, vôbec sme nemali tie ich forinty 😂

84eva84
9. júl 2022

@janusssik ďakujem😉

janusssik
autor
9. júl 2022

@84eva84 nieje za čo