Tropicarium Budapešť je zaujímavé pre deti, stojí za to?

dobryanjel
1. aug 2011

Bol už niekto z vás v tomto Tropicáriu?vaše dojmy?my ideme o par dní práve tam s deťmi a veľa ľudí vraví,že je to síce pekné ale prejdené za nejakých 10 minút..plus máme naplánované aj zoo,boli ste tam už niekto?stojí to za to?ďakujem za každú odpoveď:D

eeffka
1. aug 2011

ja som bola a ako ti povedali, ak to chces ako spestrenie nakupov v Arena centre nie zle, ale na prejdenie max 30min ked budete stat pri kazdej gubke, kvoli "tropikariu" by som sa tam netrepala. Neviem odkial si ale ZOO+Tropikarium je vymakane v nyiereghazi ( z KE 1,15hod)

liz_lemon
1. aug 2011

ZOO je v Budapesti super, a hned vedla je aj zabavny park s kolotocami

atanusa
2. aug 2011

@dobryanjel V budapestianskom tropicariu sme boli s detmi dvakrat, velmi sa im pacilo, aj ked je fakt, ze sa to da prejst za cca 30 minut. Na zoologicku zahradu si je dobre nechat viac casu - ale stoji za to tam ist. Ako pise liz_lemon hned vedla je zabavny park a tiez kupele. Takze o program na cely den mate vystarane...

wewerka000
2. aug 2011

my sme tam boli hodinu ,za 10min to isto neprejdes,pokial si tam ides pozriet zvieratka a nielen prejst okolo nich

bianka1
2. aug 2011

mi sme tam boli v máji 🙂 tropicarium sa detom velmi páčil .na druhý den sme boli v zoo a zábavnom parku no a malému sa ešte velmi páčilo vozenie sa metrom 🙂

tatinka
8. máj 2023

Ahojte,prosim Vas na ako dlho sa oplati vylet zoo tropikarium, da sa najst niekde blizko toho ubytovanie na jednu ci dve noci?oplati sa to?mame dve male deti ,dva a skoro 5 rokov