Bol už niekto z vás v tomto Tropicáriu?vaše dojmy?my ideme o par dní práve tam s deťmi a veľa ľudí vraví,že je to síce pekné ale prejdené za nejakých 10 minút..plus máme naplánované aj zoo,boli ste tam už niekto?stojí to za to?ďakujem za každú odpoveď:D
ZOO je v Budapesti super, a hned vedla je aj zabavny park s kolotocami
@dobryanjel V budapestianskom tropicariu sme boli s detmi dvakrat, velmi sa im pacilo, aj ked je fakt, ze sa to da prejst za cca 30 minut. Na zoologicku zahradu si je dobre nechat viac casu - ale stoji za to tam ist. Ako pise liz_lemon hned vedla je zabavny park a tiez kupele. Takze o program na cely den mate vystarane...
my sme tam boli hodinu ,za 10min to isto neprejdes,pokial si tam ides pozriet zvieratka a nielen prejst okolo nich
mi sme tam boli v máji 🙂 tropicarium sa detom velmi páčil .na druhý den sme boli v zoo a zábavnom parku no a malému sa ešte velmi páčilo vozenie sa metrom 🙂
@dobryanjel rovnaka tema tu uz je:
https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/tropicarium-budapest-pacilo-sa-vam-tam/
Ahojte,prosim Vas na ako dlho sa oplati vylet zoo tropikarium, da sa najst niekde blizko toho ubytovanie na jednu ci dve noci?oplati sa to?mame dve male deti ,dva a skoro 5 rokov
ja som bola a ako ti povedali, ak to chces ako spestrenie nakupov v Arena centre nie zle, ale na prejdenie max 30min ked budete stat pri kazdej gubke, kvoli "tropikariu" by som sa tam netrepala. Neviem odkial si ale ZOO+Tropikarium je vymakane v nyiereghazi ( z KE 1,15hod)