Mile mamicky a oteckovia, detske centrum Trampolino,na ploche viac ako 1000m2 sa mozu vase deti vyblaznit a rodicia si posediet v prijemnom bare a taktiez sa mozu vyskakat so svojimi ratolestami na trampolinach alebo smykat na atrakciach..Trampolino sa nachadza v obchodnej galerii CUBICON v Mlynskej doline vedla STV .Urcene pre vsetky vekove kategorie...tak ak tam uz niekto bol...sem so zazitkami 😉
Aj ja mozem len odporucat, taketo nieco tu uz dlho chybalo. Perfektne na uprsane, jesenne ci zimne dni.
Len chcem upozornit mamicky, aby so sebou nosili peniazky v hotovosti, pretoze za kazdu osobu, vratane dietata, sa uz pri vstupe plati 10 EUR ako zaloha, ktoru vam potom samozrejme po odpocitani vstupneho pri odchode vratia. No a este jeden point - doobeda to maju deti o 1 EURo lacnejsie, ako poobede.
Inak sa tam daju organizovat aj narodeninove oslavy.
zaujimave, ze zaloha. z akeho dovodu? preco nie len vstupne?
avanti, no dakujem za info, mna by tam asi nepustili, ja pri sebe peniaze nesobim, najskor zopar drobnych.....by som vyzerala teda.... 😉
Ani ja sama neviem, preco to riesia tymto zalohovym systemom. Napadlo mi, ze preto lebo davaju aj klucik od skrinky, ale ten si clovek nie je povinny zobrat, ak skrinku nepotrebuje. Ze vraj uz pripravuju aj web stranku, tak to hadam na nej aj vysvetlia.
a kedy maju otvorene?
Dobry vecer, rada by som sa spytala ci mi nevie niekto poradit ako je to s platenim v trampoline. kolko platia deti a kolko dospelí.
Ďakujem
co mam info, tak vstupne je 2,5 dospely, 1,5 dieta na hodinu"
http://forum.rodinka.sk/viewtopic.php?f=58&t=98...
tu je o tom vela popisane, treba si precitat 😉 😉
ahojte, ja som sklamana, isli sme tam dnes doobeda, maju tam byt od 10.00, avsak na dverach boli otvaracie hodiny prelepene, ze Po-Pia je otvorene az od 13.30. nebolo tam uvedene, ci docasne alebo nastalo; takze v tyzdni doobeda tam nechodte.
to vazne? no pekne 😠 😠 a ja som tam chcela s kamoskami buduci tyzden ist.. sakris 😠
je to tak, navyse na dverach nemaju vypisany ziaden kontakt, telefonne cislo, nic, ani web este nemaju, takze sa tam dopredu neda ohlasit, ci su otvoreni ☹
skoda, ze to nestihli v zime dokoncit (tu budovu). teraz na zaciatku leta sa im asi tazko rozbieha. vsetci radsej pojdu na vonkajsie ihriska s detmi. ale pojdeme to omrknut na buduci tyzden poobede. 😉
logout takze tam asi nepojdeme, aby sme sa doobeda neprehnali zbytocne 😖
Ano, stale je to prelepene, ze po-pia az od pol druhej. Dnes sme tam boli okolo siestej a ako som cakala, bolo to zufale, mali na dverach cedulu, ze je naplnena kapacita a ze dalsich navstevnikov uz nevpustaju.
no hezky.. tak to sa tam asi ani nedostaneme, kym sa vyspime a dojdeme tam 😒
uz maju aj www.trampolino.sk 🙂
Nám sa celkom páčilo, ale nepáči sa mi vstupné. Rodičia predsa cgodia včšinou iba dozorovať, nemali by platiť obaja, ale iba jedno vstpné 😖
newiem akoooo...viete oni maju stranku a vsetko tam je www.trampolino.sk
nam sa páčilo, vrelo odporúčam 😉