Trampolino. Aké sú vaše zážitky?

bibione
25. apr 2010

Mile mamicky a oteckovia, detske centrum Trampolino,na ploche viac ako 1000m2 sa mozu vase deti vyblaznit a rodicia si posediet v prijemnom bare a taktiez sa mozu vyskakat so svojimi ratolestami na trampolinach alebo smykat na atrakciach..Trampolino sa nachadza v obchodnej galerii CUBICON v Mlynskej doline vedla STV .Urcene pre vsetky vekove kategorie...tak ak tam uz niekto bol...sem so zazitkami 😉

zoja
25. apr 2010

nam sa páčilo, vrelo odporúčam 😉

avanti
28. apr 2010

Aj ja mozem len odporucat, taketo nieco tu uz dlho chybalo. Perfektne na uprsane, jesenne ci zimne dni.
Len chcem upozornit mamicky, aby so sebou nosili peniazky v hotovosti, pretoze za kazdu osobu, vratane dietata, sa uz pri vstupe plati 10 EUR ako zaloha, ktoru vam potom samozrejme po odpocitani vstupneho pri odchode vratia. No a este jeden point - doobeda to maju deti o 1 EURo lacnejsie, ako poobede.
Inak sa tam daju organizovat aj narodeninove oslavy.

renca3
29. apr 2010

zaujimave, ze zaloha. z akeho dovodu? preco nie len vstupne?

jahodka11
29. apr 2010

avanti, no dakujem za info, mna by tam asi nepustili, ja pri sebe peniaze nesobim, najskor zopar drobnych.....by som vyzerala teda.... 😉

avanti
2. máj 2010

Ani ja sama neviem, preco to riesia tymto zalohovym systemom. Napadlo mi, ze preto lebo davaju aj klucik od skrinky, ale ten si clovek nie je povinny zobrat, ak skrinku nepotrebuje. Ze vraj uz pripravuju aj web stranku, tak to hadam na nej aj vysvetlia.

trpezliva
3. máj 2010

a kedy maju otvorene?

evicka123
4. máj 2010

Dobry vecer, rada by som sa spytala ci mi nevie niekto poradit ako je to s platenim v trampoline. kolko platia deti a kolko dospelí.
Ďakujem

kukenzi
4. máj 2010

co mam info, tak vstupne je 2,5 dospely, 1,5 dieta na hodinu"

claudinka
5. máj 2010

http://forum.rodinka.sk/viewtopic.php?f=58&t=98...
tu je o tom vela popisane, treba si precitat 😉 😉

logout
5. máj 2010

ahojte, ja som sklamana, isli sme tam dnes doobeda, maju tam byt od 10.00, avsak na dverach boli otvaracie hodiny prelepene, ze Po-Pia je otvorene az od 13.30. nebolo tam uvedene, ci docasne alebo nastalo; takze v tyzdni doobeda tam nechodte.

claudinka
5. máj 2010

to vazne? no pekne 😠 😠 a ja som tam chcela s kamoskami buduci tyzden ist.. sakris 😠

logout
6. máj 2010

je to tak, navyse na dverach nemaju vypisany ziaden kontakt, telefonne cislo, nic, ani web este nemaju, takze sa tam dopredu neda ohlasit, ci su otvoreni ☹

renca3
6. máj 2010

skoda, ze to nestihli v zime dokoncit (tu budovu). teraz na zaciatku leta sa im asi tazko rozbieha. vsetci radsej pojdu na vonkajsie ihriska s detmi. ale pojdeme to omrknut na buduci tyzden poobede. 😉

claudinka
11. máj 2010

logout takze tam asi nepojdeme, aby sme sa doobeda neprehnali zbytocne 😖

logout
15. máj 2010

Ano, stale je to prelepene, ze po-pia az od pol druhej. Dnes sme tam boli okolo siestej a ako som cakala, bolo to zufale, mali na dverach cedulu, ze je naplnena kapacita a ze dalsich navstevnikov uz nevpustaju.

claudinka
16. máj 2010

no hezky.. tak to sa tam asi ani nedostaneme, kym sa vyspime a dojdeme tam 😒

adam07
18. aug 2010

uz maju aj www.trampolino.sk 🙂

helen
18. aug 2010

Nám sa celkom páčilo, ale nepáči sa mi vstupné. Rodičia predsa cgodia včšinou iba dozorovať, nemali by platiť obaja, ale iba jedno vstpné 😖

matulka18
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lihotka
5. aug 2011

newiem akoooo...viete oni maju stranku a vsetko tam je www.trampolino.sk