zdravim maminky, v auguste ideme do NZ a radi by sme skusili kupalisko Podhajska. Vie mi niekto povedať, či je tam aj vnutorný bazen v pripade zleho počasia ? Hladam teraz na nete aj ubytko v blizkosti Podhajska nech si rezervujeme. Rada sa podelím o vaše skusenosti a dakujem za akukolvek odpoved. Mame 6 ročneho chlapca tak nech sa ma kde vyblazniť......
Ahoj, ja som tam bola s rodičmi ešte keď som bola na strednej, čiže už je to nejaký ten rôčik, ani neviem koľko. V tej dobe tam ešte krytý bazén nebol. Je tam veľa bazénov, kde sa môže tvoje zlato vyblázniť. Cena jedla tiež nebola zlá. Ak
pôjdete na dlhšiu dobu, pozrite koľko stojí permanentka. My sme tam boli na 10 dní a cenovo to vďaka permanentke vyšlo výhodnejšie. Mne sa tam páčilo, jediná vec mi trocha vadila, veľa ľudí. Inak v pohode, ja som bola spokojná. Na nete určite nájdeš nejaké recenzie. Ak tam pôjdete, ozvi sa či sa ti páčilo.
Ahoj, v podhajskej sme boli pred dvoma rokmi ale kupalisko nic moc, stavali vnutorne bazeny, tak ak ich dorobili tak by to mohlo byt fajn.
Detsky bazen bol v pohode, ostatne bazeny a socialky boli podla mna dost zanedbane ☹
Ak sa len predsa rozhodnete posielam link na ubytovanie kde sme boli nie je to sice priamo v areali kupaliska ale vedla v dedine ale bolo tam riadne riadne riadne pekne
🙂 🙂 🙂
http://www.bungalovymlyn.sk/
ja mám skôr pocit,že nie každému vyhovuje tá voda....inak blízko máš aj iné kupká...
Ahoj, my sme byvali tu : http://www.uplukovnika.sk/kontakt.htm
Nove wellness je super, iba von by som nesla, masovka, cistota nic moc.
ahoj,, veru strasne vela ludi.. minuly rok som tam isla a hned ako som zbadala ten naval ludi a ani kam polozit deku,tak ma to odradilo 🙂 okrem toho sa mi hnusilo v bazene aj stupit na dno 🙂 ale tak hlavne ze sa deti vyblaznia 🙂 vo vnutornom sme neboli..
moja krstna tam ma blizko ubytko aj s bazenom...inak tam chodi vela ludi,co poznam a neskutocne si pochvaluju...
ahoj my sme boli min.rok a bolo super sice vela ludi ale pacilo sa nam..mala sa vyblaznila..
@terezka1947 ahoj, diky za info a môžeš mi poslať kontakt na to ubytovanie u tvojej krstnej? link alebo foto alebo nejaky kontakt. Je tam bazen aj pre deti????
@aristka ahoj a môžem poprosiť o nejaky typ na lepšie kupko, ked je v podhajskej tak ako píšete? diky
@snu ahoj, dakujem za info, vieš mi dať typ na lepšie kupko v okoli NZ ? Hlavne nech je čiste a pre deti 🙂 a nech sa tam da ubytovať 🙂 A ak by tam bolo aj vnut. kupko keby sme vystihli zle počasie tak by to bolo fakt super 🙂
@simivaneska no ja to tam nepoznam,takze neviem co maju v okoli 🙂 boli sme este v sturove-neni to sice najblizsie od NZ,ale tam sa nam pacilo 🙂 myslim,ze sa da ubytovat priamo na kupku v chatkach..
@simivaneska veľký meder,štúrovo ,dunajská streda
podhajska a velky meder cista geriatria, sturovo skuste tam je to taky mix 😉 alebo ked uz budete v NZ maju tam velmi pekne kupalisko sice male, ale pekne 🙂
@ladybug6 dakujem za tip 🙂
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/... odporučam je to kusok nad kupaliskom, pri vynohradoch, klud pokoj a ta krasa 😀 a o vybaveni ani nehovorim...
@simivaneska v novych zamkoch nemame vnutorny bazen na kupku, na podhajskej som bola tento vikend a vobec NEODPORUCAM!pri vchode sme zaplatili vstup,kedze az po vstupe ma napadlo,ci som nemala povedat,ze chcem aj dovnutra,opytala som sa SBSkara,ci plati aj dnu,povedal,ze ano.prebrodili sme sa s malymi detmi a taskami cez mnozstvo obchodikov a ludi.pri vstupe do budovy Wellnes na nas pokladnicka zazerala pohladom:Co tu chcete?mali sme ukazat vstupky,na ktore nas odbila,ze neda sa dokupit listok dnu,musite si kupit vonku.zacal sa mi dvihat tlak,ze naco maju potom napis POKLADNA nad sebou,ale dobre,poslala som priatela naspat dokupit listky.vratil sa s tym,ze pri vonkajsej pokladni mu povedali,ze si ma kupit vo vnutornej pokladni a mimochodom,maju plny stav,takze mu nepredaju.podotykam,ze mam male deti a boli sme aj trosku prechladnuti,tak som nechcela ist von,len sme mali navstevu z vychodu,tak sme tam chceli s nimi ist..mali sme problem dostat naspat peniaze,ale podarilo sa,no viem,ze tam uz NIKDY v zivote nepojdem!potom sme sli do Patiniec,tie mame overene a da sa tam kupat aj vnutri aj vonku...
@janett84 dakujem za typ 🙂
Mozete mi poradit ubytovanie do 150 m od kupaliska na Podhajskej?
jáááj už sa neviem dočkať, kedy zase pôjdeme. leto je tam úžasné. my máme kúpanie ako zámienku, chodíme tam stolovať 😉
@aaliyah ano,su tam kryte bazeny, jeden velky s protiprudom,jeden sedaci,jeden detsky a jeden perlickovy.potom su aj vonku bazeny,ale tie su v prevadzke myslim,ze len cez leto,ale nie som si ista.hygiena a cistota je velmi dobra,stale tam umyvaju dlazky aj wc-ka.je tam aj maly bufet,da sa tam aj najest.my tam radi chodievame,akurat je to trochu odruky,prijazdova cesta je taka nic moc.. 😉
Ahojte dnes koncim 5 dnovy pobyt v Podhajskej. Voda je tu velmi dobra, teplucka hlavne pre ludi s koznymi problemami. Wellbes Aquamarin je cisty, skvela virivka, kde sa deti a aj dospely super vyblaznia. Som na hotely, kde neposkytuje stravocanie. Takze najvecsi nedostatok Podhajskej je v tom, ze ked si zakupite vstupenku, uz nemozete opustit areal, t.j. stravovat sa musite v arealy. Neskutocne drahe jedlo je tu v tych stankoch, za obed dieta + dospely nezaplatite urcite menej ako 10 euro. Dnes som zostala v soku, isli sme z Wellnesu o 21.00, bol otvoreny len 1 stanok vedla pizzerie. Objednala som dietatu makove sulance, cena 4,50 eur, gramaz 250 gramov. Dietatu doniesli cca 120 gramov. Ked som mala platit, tak som casnicke povedala, ze dobre odrbavaju a ze nech spravi ucet, ze nebudem riesit nejakych par gramov ale ze ticho nebudem. Tak vypochodovala do kuchyne a potom mi oznamila, ze tie chybajuce gramy, je ta ovocna priloha, podotym dieta ovocie nezjedlo, nevdela som, ze to tam bude nakladene. Zajtra pojdem za majitelom a poviem mu ako su casnicky a kuchari podohadovani. Takze do Podhajskej iba na hotel s ranajkami a vecerou, obed uz clovek v tych bufetoch snad prezije. Doslova citit, ako z cloveka chcu vyzmychat penieze. Cena na vonkajsie kupalsko dospelu + dieta 15 eur, Wellnes celodenny vstup dieta + dospely 30 eur. Avsak ta syrava ma vysla viac ako vstup do Wellnes. Viete o nejako.inom Wellnese?
@advanced12 nedá mi nereagovať.... do Podhájskej chodíme 15 rokov...a chodiť budeme naďalej. areál opustiť po zaplatení vstupného môžete... dostanete na ruku náramok... stánky boli zatvorené preto, lebo kupalisko sa zatvára o 19 tej... vy ste boli vo welnese. do toho my zase nechodíme, iba v zime, v lete mi príde zbytočné platiť vysoké vstupné ked voda je tá istá čo je von. s tou reštauráciou súhlasím, tuším je to asi prvá od vchodu? tento rok sa nám tiež stalo že jedlo otras... možno zmenili majiteľa.... my chodievame do iných najradšej do vodníka. menu je tam za 3,50 aj s polievkou. mne sa práveže zdajú ceny veľmi dobré na jedlo. no my sme už naučení kde čo je... vieme kde je najlepší a najčerstvejší langoš / v niektorých ho prihrievajú nie je čerstvý/... kde je dobrá káva....atd.... mne sa páči že sú tam tobogany pre našich pubertiakov, ihrisko pre malé deti.... z každého trošku 🙂 mrzí ma že vy ste mala negat. skúsenosť...
a ešte k cene vstupného - celodenný vstup pre dospelého stojí 6, a dieťa 4 .... a ked si kupite pernamentku je to lacnejšie 😉
neda mi nereagovat na predosly prispevok, co sa tyka stravovania. Vzdy ked sa ideme okupat do Podhajskej sa zastavime v stanku hned prvom od vchodu, nakolko mame velmi dobru skusenost s kvalitou jedla. Ziadne jedla z pultu ako u ostatnych stankov. Syr alebo rezen mate teda cerstvo vyprazeny a takisto i hranolky, kdezto mam pocit ze ostatni to povacsinou prihreju v mikrovlnke. Urcite odporucam Oazu a urcite sa tam zastavim aj nabuduuce🙂
áno bola, ubytko mimo kúpaliska v takom domčeku, pekné.. na kúpalisku masovka a naháňali sme tam hada ... 😝
Ahoj.Tento rok ideme tam na dovolenku už 3x. Odporúčam penzión Baška je to aj kúsoček od vchodu. Ďalšia rada je nechodievaj cez hlavný vchod ale z boku . Tam nikoho niet :D Vonku býva veľa ľudí vo vnútri moc nie. Ale je tam perfektne. Super je že si za poplatok vieš dať veci pri vonkajších bazénoch do stráženej skrinky. 🙂 A minulí rok robili aj vonkajšie tobogani myslím že už sú skolaudované 🙂 Veľa dobrých vecí je priamo v areáli, ako napr. bufety, ihriská pre deti .... Vo vnútri areálu jeden z Bufetov je ´´Gazdovský dvor´´ tam bolo vynikajúce jedlo tak isto aj mimo areálu je Slovenská reštaurácia. Ale tam je lepšie ísť mimo obed lebo majú tam dosť plno. 😝
Ahoj, je tam kryté wellnes' úplně novucke,chodime už roky, spokojnost velika🙂