Prosím o informáciu,ak bol niekto v aquaparku Terma Bania v Poľsku, ako sa Vám páčilo, resp. nepáčilo, proste Vaše skúsenosti. Chcela by som tam zájsť s rodinou. Ďakujem.
vyborny aquapark,a le cez vikend dost plny, dlho cakas an tobogany, ale inak je super...hlavne tie vonkejsie nafukovacky....
@monikapalo vyborne, za 19e na 3h sme boli 4ia, deti do 104cm platia 1pln cize neporovnatelne zo Sr a super pre deti. Velmi ocenujem ze mali kopec asi 15 tych zltych zachrannych kolies..perfektne prre deticky
@monikapalo perfektne boli sme akurát 1.júla, ľudí v pohode, ani malo ani veľa, kľudne sme sa pomestili v bazéne, aj sme sa dostali ku masážnym vodopádom, vírivkami, čo sa mi na Slovensku malo kedy podarí, určite ideme toto leto aspoň ešte raz, oplatí sa podľa mňa aj ubytovanie, ak to mate ďalej, perfektne, skúsili sme aj tobogany sú tam 3,a veľa smykaciek vonkajších, jedna vnútorná, krasne za tie peniaze je to luxus, na úrovni niečo ako tatralandia, s tým ze tu sa aj typicka Slovenská rodinka môže naobedovat, (cca 3-4€ obed) minulý rok dokonca iba 2€uz zdraželi :D ale oproti vyprazanemu syru v tatralandii za 15€je to perfektné,odporúčame všetkými desiatimi, kebyže bývame bližšie chodíme tam casto
@maru21👌
@monikapalo 🙂
Odporucam 👌
@monikapalo je to tam super, my sme spali v penzione Toporów, ten je skvely a akvapark fakt dobry.
@marvin1234 ďakujem
Ahojte, chcem sa opýtať. Chceli by sme ísť do Terma Bania tento víkend s našim 5 mesačným chlapčekom. Čítala som, že sú tam bazény, v ktorých sa môže malý okúpať, napr. tie s 36 stupňovou vodou. Ale chcem vaše názory, či je tam malého kde prebaliť, či sa tam dá komfortne osprchovať aj s dieťatkom na rukách, ak si bude malý chcieť pospať, či sa tam nachádza nejaké tichšie miesto. A hlavne ma zaujíma či je tam nejaká sprcha kde by s nami mohol ísť aj tato, aby pomoh umyť malého. Ďakujem pekne
@senticka boli sme 2 x dcérka vtedy 1 ročná spinkala na legatku v jednej časti kupaliska, kde je ticho, nemôžu tam moc malé deti, má to byť akasi relaxačná zóna, takže sme to takto využili, že tam drobček spinkal a my sme oddýchovali cca 2 metre od nej v bazéne
Sprchy, spoločné som nepostrehla, len také obyčajné cca 6 sprch naraz bez kútov.. :(
Ale môže byť že tam je aj nejaka sprcha pre vozičkárov a podobne, nevšimli sme si
maru21 prosím vás a není tam dosť chladno vonku?
maru21 veľmi pekné ďakujem za odpoveď 😘❤ skúsime to, dufam že mojim 6 ročnému a ročnému chlapcom bude sa tam páčiť 🙂 a mam ešte jednu otazku bolí sté tam ubytovaní a môžte odporúčať dajake ubytko? Ďakujem ❤
Jednymśovom úžasne niečo luxus vodný svet úžasný so slovenskom sa to nedá porovnať super odporúčam boli sme v zime a v lete chceme ísť znova