Tatralandia verzus kontaktná ZOO

jajuska13
2. júl 2024

Ahojte idem prvý krát s deťmi 8 a 11 r do tatralandie a sme ubytovaní v Liptovskom Mikuláši na víkend, poraďte ako to najlepšie využiť, v sobotu chceme ísť na celý deň od rána 10.00 do Tatralandie, a chcela by som ísť ak do kontakt zoo, stačí nám na tieto aktivity jeden deň?alebo mame byt už radšej keď zaplatím 30 eur vstupné na jedného jeden celý deň až do večera v bazénoch a ďalší jeden celý deň v zoo? Lebo na nete je písané že tiež EÚ tam všelijaké atrakcie a že je to aj vylet na celý deň, lenže som aj nasla keď už budeme v tatralandii cez turnikety sa dá prejsť do zoo a vstupné je o 5 eur lacnejšie, len to, že či deťom nebude malo byt v bazénoch dajme tomu od 10.do 16tej a potom ísť na 3 hod do tej zoo alebo radšej sa oplatí zaplatiť 15 eur vstup a byt v tej zoo celý deň od rána...boli ste niekto takto? Ako by ste išli vy?peniaze tiež nemám na rozdávanie čiže šetrím kde sa dá

really8
2. júl 2024

@jajuska13 ta zoo rozhodne neni na cely den. Myslim ze to stihnete za den aj aj

tttbb
2. júl 2024

Ta zoo je tak na hodku maximalne.. A v Tatralandii tiez neviem ci vydrzite cely den.. V poho to date bez stresu za jeden den.

jajuska13
autor
2. júl 2024

@really8 pozerala som to na nete, tam sú aj atrakcie ako tie loďky a nejaká šmykľavka s vodou, od 7 rokov, potom veľká trampolina , lanové preliezky...a ozaj je to tam tak, že deti môžu byť v priamom kontakte s medveďom?tigrom? Alebo len cez mrežu?

webinka001
2. júl 2024

@jajuska13 kontaktna zoo tak na dve tri hodinky max.. je tam taka vystrelovacia lod, je tam vlacik, trampolíny, do niektorych klietok sa da ist, myslim ze k tigrovi nie..kolotoc pre mensie deti ako tvoje aj take malicke lodicky pre mensie deti..s medvedom sa tusim dá, daju sa krmit aj zajaciky napríklad, nejaky ponik a jazda na nom co si spominam....Tatralandiu mas hned vedla kontaktnej zoo ale ja by som to asi rozdelila ze jeden den to a druhy den to....ak sa nemýlim a je aj tento rok Legoland to mas blizko obidvoch...mozu si skladat lego pre vacsie aj mensie deti, to by si mohla spojint napriklad s kontaktnou zoo....

webinka001
2. júl 2024

Tak som to pozerala lego bricklandia tam už bohužiaľ nie je. Minulý rok este bola vystava lego + stavanie kociek z lega.

dadka1997
2. júl 2024

@jajuska13 radsej cely den pri bazenoch a na druhy den k zvieratkam 🙂 ja milovnik vody, by som sa celodennemj pobytu v nej len tak nevzdala 🫣❤️

bublinka1426
2. júl 2024

@really8 za tie ceny urcite. to aby si pripravili minimalne 150 euro aj s obedmi

domkakvet
2. júl 2024

@jajuska13 zoo urcite nie je na cely den, medvede su za elektrickou ohradkou a ku tigrom sa tiez neda ist, iba cez mrezu.

nikha2809
2. júl 2024

Teraz majú aj akciu pre návštevníkov Tatralandie zoo za 10€ inak ťa zoo je za mňa onicom a fakt Max na dve hodiny

bublinka1426
2. júl 2024

@nikha2809 tak to je super akcia.

btus
2. júl 2024

zoo by som oželela a radšej išla do normálnej ZOO. V tejto sú často zvieratá pod sedatívami, aby neboli agresívne.

kristiii
2. júl 2024

@jajuska13 ja by som to rozdelila. Z kúpaliska budete unavení, to už si tak tú zoo neužijete. Nám sa tam inak veľmi páčilo a veru sme tam strávili niekoľko hodín. Bolo to už síce pár rokov dozadu, ale my sme si zahrali aj minigolf, aj nejaké vystúpenie pre decká tam bolo (neviem, či každú hodinu), no pomotali sme sa tam riadne.

jana2679
3. júl 2024

@jajuska13 nám sa v zoo veľmi páčilo, boli sme minulý aj predminulý rok a teda boli sme tam viac ako pol dňa, pretože deti si to užívali. Neviem si predstaviť to obísť za hodinu - dve. Ja to odporúčam ako vylet na jeden deň, však len obed trvá 1 hodinu.