Ahojte, kde je prosím Vás lepšie? Roky chodíme do Tatralandii, teraz by sme chceli vyskúšať Bešeňovú, len ešte stále váhame. Máme 8 ročnú ale teda zaujíma ma vyžitie aj pre dospelého. ďakujem krásne
Za mňa jednoznačne Bešeňová, v lete aj v zime. Muž má 10 ročného syna, tiež má radšej Bešeňovú.
Urcite Besenova
Pre deti asi zaujímavejšie v Bešeňovej, za mňa sauny lepšie v Tatralandii.
Bešeňová
Myslim ze Besenova je lepsia. Teda aspon ja ju mam radsej. Pride mi, ze tam maju viac vyzitia. A teraz v lete, ked vonku ide prakticky vsetko, tak si myslim, ze nie je o com
Tento rok obe. A za nas lepsia Besenova, aj 5rocnej sa viac pacilo.
@konskychvost ty si teda šťastný človek 👏
@la_dolce_vita
@melanta
@belllinka
@adri266
@ibrunova
@maribell
@hianicka13
@tina5959
@monika_63 ďakujem krásne, tak vyskúšame Bešeňovú 🙂
@rebcav ano, určite vyskúšajte, nebudete sklamaní... 🙂
@la_dolce_vita ďakujem 🙂
@rebcav pssst 🤫
chodime tam aj tam, no osobne mi tak nejak viac pasuje besenova a to hlavne v lete. je to tam podla mna lepsie a 8 rocna sa tam vyzije az az
Podľa mňa je to jedno, nám sa páči aj tam aj tam. Deti si prídu na svoje na oboch miestach, dosť možností aby sa vybláznili. Len ja to nemám cez víkendy rada, lebo to sú masovky tam.
No, to treba ozaj asi len skusit obe. Mne sa napriklad pacilo viac v Besenovej, ale to je cisto subjektivny nazor. Tebe sa zase moze pacit viacej v Tatralandii 🙂
@rebcav my sme sa vratili pred 3 dnami po tyzdni z Besenovej. Decka tam uz boli 3x. Tento rok sme vyskusali 1 den aj Tatralandiu a pistali, ze chcu uz ist len do Tatralandie..ja som to aj pozerala, ale Tatralandia nema take dobre ubytko ako Besenova a aj animacie a program sa mi viac pacili v Besenovej. Je to komornejsie. Inak ak ste ubytovani v TMR resorte, k pobytom mate vstupy do oboch parkov a mozete striedat. Ved to je jusok. Nase decka 6 a 8 boli unesene z toboganov v Tatralandii, su adrenalinivejsie. Ale zhodujem.sa s nazorom, ze pre mensich skor Besenova. I ked 10 rokov je uz tak na hrane. A v pripade zleho pocasia urcite Besenova.
Mne sa osobne viac pozdava Besenova, pride mi to take utulnejsie. A cez zimu je tam krásnee 😁
za nás jednoznačne Bešeňová 👍 chodíme už dlho a viac krát do roka, aj ako bezdetní, aj už s dieťaťom 🙂 v Tatralandii sa nám páčilo menej, tento rok sme tam ale neboli takže ak sa niečo pomenilo k lepšiemu, tak zatiaľ porovnať neviem
Za mna Besenova, a teda co sa tyka toboganov, tak toboganova veza v Besenovej je brutalna.
treba vyskúšať a tak porovnať, každý máme iný pohľad. Za seba neviem povedať, kde je lepšie, mne sa páčilo tam aj tam.