Tatralandia verzus Bešeňová

mazula
10. júl 2016

Baby,zajtra sa chystáme na kupko, poradte kam, Bešenová alebo Tatralandia?Cena nejako nerozhoduje, skôr myslím služby, tobogány,miesto atd.Dakujem všetkým za rady a prajem krásne leto 😉 😉 😉

kakika007
10. júl 2016

@mazula my chodievame do Bešeňovej uz pár sezón a sme spokojní. Tatralandia ma vôbec neláka, no moje krsniatka vravia, že aj tam je fajn..
Ideálne by bolo ísť jeden den tam ďalší deň tam a sama si porovnať. Každý má iné nároky, každému vyhovuje niečo iné...
Každopádne veľa zábavy prajem 😉

mazula
autor
10. júl 2016

@kakika007 diky moc,mne je to viac menej jedno,len som bola v soku kolko ma TL negatívnych recenzií

nyusika
10. júl 2016

@mazula mhonty33@gmail.com sne boli z Bešeňovej úplne v zlom prekvapení.
Uznávam, že každému vyhovuje niečo iné, ale nás nemilo prekvapilo nie príliš čisté prostredie (jemne povedane) a sklamaní sme boli aj zo stravovacích možností.
Tatra ladia je pre nás oveľa lepšia voľba.

kakika007
10. júl 2016

@mazula mne pride TL skôr pre pubertakov, väčšinou zamerané na tobogany. V Bešeňovej su aj tobogany aj zabava pre menšie deti, aj dostatok priestoru pre dospelých, bazény....
Z môjho pohľadu, jednoznačne Bešeňová

minnie55
10. júl 2016

pre nas jednoznacne Besenova, je to roky nasa srdcovka 🙂

mazula
autor
10. júl 2016

Starší má 7 a mladší 3,starsi miluje tobogany preto som ho chcela vziať do TL,sama neviem kam ísť😃my sme super skúsenosť so Sencom,ale tam sú tobogany bez tých člnov,preto to tam ide asi rychlejsie

veronickas
10. júl 2016

Ja a aj kamarátka sme mali vzdy z Bešeňovej problemy.. Aj v Mikuláši v lekárni, ked som bola zháňať nieco na preliečenie zo spodu, sa ma hned pýtali, ci som sa nebola kúpať v Bešeňovej. Za mna top Lúčky

mazula
autor
10. júl 2016

@veronickas dakujem za odpoved,uvidime kam sa nakoniec dostaneme 🙂

sonia33
10. júl 2016

Jednoznacne Tatralandia,to je raj pre deti aj dospelych ;)

eeffka
10. júl 2016

@veronickas aj moja kamoska kolkokrat ide do Besenovej.tolkoksat ma mykozu. Za mna ani jeden. Pramalo muziky za privela penazi. Ja som z ke takze madari.ale bola som uz aj v polsku termy Bukovina a pecka. Moznosti.zazemie.strava.cistota...pecka

mazula
autor
10. júl 2016

@sonia33 super, uz sme sa rozhodli pre tu TL 🙂

miskax2
10. júl 2016

@mazula ja by som odporucila Besenovu ja mam podobne sare deti 6,5 a 4,5 a boli sme aj TL ale Besenova je 100x lepšia.... a co sa tyka toboganov s nafukovackami tak neviem ci vas tam pustia este su dost maly...mozno este starsieho plus dospely sameho asie nie a mladsieho pochybujem......v Bešenovej su umele vlny a detsky bazen s vezou tam sa vyblaznia aj 10rocne deti v TL mi pride detsky bazen pre fakt mimi tak do 3 rokov pre starsich nuda....

sara07
10. júl 2016

za nás Bešenová, najesť sa dá od reštiky cez bufet až bufet vonku, detský bazén, topogany sú tu tiež a nie sú také rady na ne ako v TL, my sme boli jeden den v TL a druhy v Bešenovej, a od vtedy chodíme len do Bešenovej, v Bešenke majú velmí dobré welnes , dost velké a dobre robené, v TL majú také maličké dost som bola z neho sklamaná, umelé vlny v Bešenke sú supre.v Bešenke podstatne menej chloruju ako v TL a tam mi vadilo že chlor bol dost citit aj vo vzduchu ,,,,,,,,,však si pozri majú obe web stránky čo ti skorej padne , my chodíme do Bš hlavne v zime a na jar

sara07
10. júl 2016

no čo sa týka mykoz nechytila som ani raz, za to napr v Sklenených Tepliciach vždy , som chytlavá na toto alev Bš ani raz

mazula
autor
10. júl 2016

@miskax2 😃boze baby,nevieeem😃

sara07
10. júl 2016

tak si pozri fotky , v TL bazén detský vydržal 10 min, v Bešenovej čo je vnutorny bazen cely den, oba sú neminerálne .............v TL aj Bš sú aj minerálne bazeny , pričom v Bš máš aj perličky aj trysky minerálne, čo sa týka rozličných typov bazenov je lepšia Bš, čo sa týka welnesu rozhodne Bš a do určitej hod môžeš aj s detmi íst, čo sa týka stravy je lepšia Tl ale podstatne drahšia, čo sa týka detských atrakcii je lepšia Bš, čo sa týka topoganov pre pubertákov a vyššie je lepšia TL , pirátska lod je u oboch,

stepanka274
10. júl 2016

Mne je besenova sympatickejsia, tl mi pride taka roztahana a chodenie po schodoch mi vyslovene vadilo

ingrida123
10. júl 2016

Určite Bešeňová mam chlapca 9 a dievča 3 a je tam viac možností boli sme aj v TL a tam je to podľa mňa skôr pre mladých a dosť hlučné ani vlastne slovo som nepočula.... ale najlepšie je skúsiť oboje a potom sa rozhodnúť podľa svojich potrieb.... 🙂

mazula
autor
10. júl 2016

Ďakujem dievčence,no popravde bojím sa tej Tatralandie,mam problémy s nohami,ci tam uchodim tie schody...a či ten mladší sa tam nebude nudit

labutienka333
10. júl 2016

za mňa jednoznačne Tatralandia 🙂

tyelde
10. júl 2016

ja som tiež za tatralandiu, v bešeňovej som sa po 3 hodinách nudila, ale je to vec vkusu...deti si podľa mňa užijú oboje 😉

mazula
autor
10. júl 2016

@tyelde diky moc aj mne toho prišlo v tej besenovej málo na tých mojich besnosov,no uvidíme,skusime😃

emilia25
10. júl 2016

boli sme v oboch a radi chodime do besenovej je tam kludnejsie menej ludi ako v tatralandii ale zas kedze je sirsia dlhsia ma tam vseliake tobogany ktore mne uz len pohlad na to stacilo ale v besenovej som bola na miernom a vtedy tam nebolo tolko ludi.mi chodievame len cisto do tych horucich bazenoch.

adeli79
11. júl 2016

mojim synom sa viac paci tatralandia.

ejmylia
11. júl 2016

My chodíme so synovcom do Tatralandie rok, čo rok.. Skúšali sme aj Bešeňovú, ale povedal, že on do takej špinavej vody chodiť nebude 😀 už sme rozmýšľali, že tento rok by sme aj Poprad vyskúšali.

ajana1
11. júl 2016

Preco nejdete do oboch? Ked navstivis Tatralandiu mas potom zlacneny vstup do Besenovej. Aj ked su to dost vysoke ceny co som bola fakt prekvapena. Oba tieto aquaparky su si velmi podobne, jedlo je v oboch zle a predrazene.

bobsent
11. júl 2016

určite Bešeňová. Jedno aj druhé sú masovky, ale Tatralandia je peklo! všetko ďaleko, všetkého veľa - ľudí, hluku, radov v reštike, decibelov, chaosu...nikdy viac.

zuzana612
11. júl 2016

My davame tiez prednost Besenovej. Deti maju 3, 6 a 8. Pre toho najmensieho v Tatralandii nie je skoro nic. Tie mensie deti na TL aj tak nepustia na vsetky tobogany. Ked sa kupi v Besenovej listok do celeho arealu, myslim ze je tam toho dost. A ked sme boli pred mesiacom, tak nas s najmensim dokonca pustili aj na tu vezu s toboganmi. Jasne ze nesiel sam, ja som ho mala na kolenach, ale v pohode sme zisli. Tiez miluju bazen s vlnobitim. Prijala by som tam sice nejaky tobogan kde sa da pustat aj na kolesach, ale ked si zoberiem ze v TL daju tri kolesa na jeden tobogan a mam tam hodinu cakat v rade, tak to fakt nie. Ale vela zalezi od veku deti. Jasne ze ked su starsie tak sa im viacej paci Tatralandia pretoze je tam vela tobaganov. Pre nas kvoli veku deti zatial vyhrava Besenova.

slivka3
11. júl 2016

@mazula Pre menšie deti určite Besenova.
Mojím to je jedno keďže sú už pubertiaci, vybláznime sa v oboch.
A do Tatralandie cez víkend nikdy viac,strasne preplnené.

miskax2
11. júl 2016

@mazula tak kde ste nakoniec boli a ako sa pacilo?