Tatralandia v daždi

ave17
5. aug 2022

Ahojte maminy, prosím Vás mate skúsenosti s Tatralandiou v zlom počasí? Zabavia sa tam decka vnútri, keď vonku prší? Vopred ďakujem.

dadis
5. aug 2022

Ano, len teraz 3 vnutorne tobogany rekonstruuju, takze toho maju menej na zabavu..

klarissa25
5. aug 2022

@dadis všetky vnútorné rekonštruujú, nie len 3....

dadis
5. aug 2022

@klarissa25 Aha, je to mozne...som si zle asi pamatala ten pocet...

sorciera24
5. aug 2022

a kedy idete? ved nema vkuse prsat...my ideme pon-utorok....a halsia ok, ak tak min. prsania....

ave17
autor
5. aug 2022

Ideme zajtra do utorka.. A počasie teda bieda:( aj keď tie stránky sa líšia... No ale zajtra úplná bieda, a celkovo ochladenie, s besenovou mate aké skúsenosti?

klarissa25
5. aug 2022

@ave17 pre mňa je Bešeňová vnútri zaujímavejšia. Plus vonku tie teplé bazény

katkaseiner
5. aug 2022

akurat som isla navrhnut Besenovu. Je tam toho vela a sice pred mesiacom sa rekonstuovali 2 tobogany, ale ostatne asi 4 fungovali.

sorciera24
5. aug 2022

@ave17 no my ideme od nedele do utorka, v endelu nejaka tura a tak....v pondelok chceme Tatralandiu a v utorok Besenovu...na vsetkych strankach je pocasie sice chladnejsie (ale tak Liptov),a le ziaden trvaly dazd....zajtra trochu pršať ma a potom chladnejsie, ale ok, nejdeme sa opalovat, nevadi ze bude zamracene.....ja to teda podla predpovedi vobec nevidim tragicky;) neboj...

janetinka27
5. aug 2022

@ave17 dnes sme sa vratili z besenovej, boli sme od pondelka. bolo tam vela rodin s malymi detmi, vonku tobogany, detsky bazen, plavecky bazen (v nom su tentorok namontovane velke preliezacie nafukovacky pre deti), prudovy bazen,kde sa vsetci zabavia. kludove bazeny hnede aj číre, vsade pohoda,ziadne drze spravanie, jedlo super, pristup zamestnancov vyborny. vnutri je velky bazen s postupnym vstupom,kde cca kazdu hodinu pustia vlny a to je pre vsetkych zabava, je tam aj taky preliezkovy bazen pre deti, uplna pohoda tam,prijemna atmosfera.vonku je taky vodovy pohodovy okruh, na ktorom idete na nafukovacich kolesach, potom taka velka nafukovacka s lanami na splhanie. potom za priplatok je nejake potapanie a sauny. v saunach sme boli minuly rok, boli vonave,ciste,prijemne.
tentorok sme isli znova cez booking ako minule a minule sme mali sauny v cene,tento rok uz nie.
nakoniec sme zistili,ze rovnaku izbu by sme mali s rovnakymi sluzbami lacnejsie priamo cez hotel besenova ako cez booking.
ubytovanie ciste, kazdy den bola dnu sluzba, kym sme boli pri vode.vo stvrtky su tam abba vystupenia cca 1,5 hodiny.kazde den o cca 10 bolo pre deti v kludovom bazene tancovanie,lahucke choreografie, tri najlepsie deti vzdy ocenili.animatori su prijemni,chodil tam aj snehuliak z frozenu aj nejake postavicky z rozpravok.popoludni su tam male sutaze pre deti.
strava dobra,vyber velky,maju nachystane vzdy aj wafle pre deti,sisky,zmrzlinu vecer atd.

ave17
autor
5. aug 2022

Ďakujem Vám všetkým, tak to teda riskneme🙂

janickacrazy
5. aug 2022

@ave17 keď prší, lepšie je to v Besenovej ako v Tatralandii