Ahojte zienky. Ideme na dovolenku do Liptovskeho Jana a chceme ist aj do tatralandie kedze mame dve ratolesti. Starsi syn ma uz 2 roky takze on je v pohode ale mladsi ma len 4 mesiace a uz som s nim bola 2x v nemocnici kvoli zapalu priedusiek. Mam dilemu ci tam ist aj s nim alebo radsej ostat na hoteli a nech ide manzel so starsim aj s jeho rodicmi. Za skusenost a rady dakujem ☺
So 4 mesacnym ist do vody je velke riziko, este ma slabu imunitu, a ak ste boli uz v nemocnici, tak by som s nim do vody urcite nesla. My sme chodili na baby plavanie, a aj tam odporucaju zdravym detom chodit az od 6 mesiacov. V Tatralandii sa premelie vela ludi a deti, moze tam byt vela virusov a bacilov. Je na tvojom zvazeni, ci ti to stoji za to, ak chces velmi ist, tak ako pise nikolkamar, byt s nim len vonku, nie vo vode, a byt len v teple a nie v prievane
Určite by som zvolila variant B. Starší s manželom a Ty na hoteli. 4 mesiace je veľmi malo. Akurát budete všetci nervózni.... teda aspoň ja by som bola.
Tak som aj rozmyslala ze len ist ale nie do vody. Predsa len tam je vlhky a teply vzduch. Uvidim aj podla toho ako mu bude.
V Liptovskom Jane mas fajn kupalisko. Chodit do tatralandie s takymi drobcami su zbytocne nervy a aj vyhodene peniaze. Dvojrocny aj tak na tie ich tobogany velmi nepojde, este je na nich maly. My sme mali deti 5 a 3 rocne a vysalili sa dosyta 😁
uvidis, v kazdom pripade, by som s nim sla iba vtedy, ak by bol na 100% zdravy, ak si nebudes ista, radsej s nim ostan, nestoji to za to
Bola som tam raz a nesla by som tam uz ani s dvojrocnym...
@nika898 možeš nechať malého starým rodičom a vy chodťe s mužom a starším do Tatralandie, je tam fajn, ale so 4mesačným by som nešla, je tam neskutočne veľa ľudí, takže aj kopa bacilov
@nika898 cauko.Som z LM.na tvojom mieste by som tam nesla.zbytocne zaplatis vstupne za nic.Lipt.Jan je super,chodime tam kazdu nedelu s 3 rocnymi dvojcatami,prejdu sa,zahraju,je tam co robit.aj sama s kocikom sa mozes poprechadzat,hocikde posediet,dat kavu alebo nieco ine.Moje baby este neboli v aquaci,a to mam vstup zdarma.
@janickacrazy no keby som mohla tak im ho necham ale kedze dojcim a on si pyta kazdu hodinu a pol az dve tak je to nerealne ☺
Ani s 2-ročným by som do tatralandie nesla. Tam je to super pre pubertiakov, čo sa vybláznia na tobogánoch. Pre malé deti nič-moc. Radšej Bešeňová alebo AquaCity Poprad. Alebo hotelový bazén.
Inak, my sme boli s 3-mesačným v AquaCity Poprad, len vonku, ale cely čas spal v kočíku, ani nôžku sme nenamocili.
@nika898 aha, tak to je jasné potom 😇
@sampo mi sme tam uz so starsim boli a velmi sa mu pacilo. To som bola akurat tehotna takze sme si to uzili vsetci aj stary rodicia. No teraz sa bojim ist ze sa mi tam maly zase nakazi presne kvoli tomu ze je tam vela ludi a zda sa mi aj zbytocne vyhodit 30€ aby som tam kocikovala 😀
Nešla by som,ten vzduch vnútri je strašný,vlhký a dusný a viem si predstaviť ako tam kysnú plesne a koľko chémie musia dávať,aby to udržali v hygienickom štandarde.My chodíme len v lete a sme vonku.
@nika898 ahoj... s malym urcite nie do bazenu, ja by som ani medzi tolko ludi neisla... my ideme teraz do tatier a muz s detmi urcite pojdu plavat, ja s najmladsim budeme ale na prechadzkach - tiez bude mat zachvilu 4 mesiace... na detske plavanie sa chystame prihlasit ked bude mat 5-6 mesiacov, v lete vyskusame more ako 7-8 mesacny... ale bazeny asi skor nie...
Ja by som si spravila program po svojom s malym a manzel nech si spravi "chlapsku jazdu" so starsim 🙂
Ja by som išla ale malého by som do vody nedávala striedajte sa s manželom pri deťoch a hotovo 🙂