Sysľovisko Muráň

danieladeley
9. aug 2021

Zienky, ktore ste tam boli, ako dlho trva cesta z parkovisk a k syslom a aka je najlepsia cesta na muransky hrad s malymi detmi? 3 a 5 rokov. Najblizsie parkovisko pod hradom? Dakujem 🙂

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sendy1977
9. aug 2021

@danieladeley ak zaparkuješ pri cintoríne, a pôjdeš po asfaltke tak dospelý ktorý ma niečo nachodené (víkendový turista) tak za 1 h. je na hrade

tarra6
9. aug 2021

@danieladeley My sme boli na sysľovisku pred cca 2 týždňami a parkovisko bolo zatvorené, lebo cestári tam mali zaparkované stavebné stroje. Robili tam nejakú cestu. Ak by bolo otvorené, tak je to pár minút.

ctrl
9. aug 2021

@danieladeley cesta k syslovisku je už otvorená ak prídeš na parkovisko k syslom je to chvíľočka pár minút .
Na Muransky hrad 3 ročne dieťa to určite nedá aj pre 5 ročne je to dosť .
Odporúčam ti vybaviť povolenku na veľkú luku v Muráni v informačnom centre stačí im zavolať alebo ísť osobne . Povolenku sa musí aj v ten deň vrátiť.Autom od cintorína po asfaltke sa dostaneš na veľkú luku sú tam lavičky tam odparkujes a odtiaľ peši smer horaren a hrad. To by už mohli deti zvládnuť . Chodím tam casto a poznám aj okolie. Budete mat nádherne zážitky.

katlak
10. aug 2021

@ctrl super rada 🙂 a z tej luky je to kolko na hrad?

ctrl
10. aug 2021

@katlak z luky na hrad asi 30-40 min . Ale na polceste je horaren z menším občerstvením kofola pivko klobása tak deti si môžu odpočinúť . A z výhľadu zo zrúcaniny si odnesiete nezabudnuteľne zážitky .
Videla so tam minuly týždeň šlapať tiež asi troj ročného chlapčeka .