baby, viete mi porovnať kúpaliská v Štúrove a Veľkom Mederi? Kde je lepšie? Kde sa skôr oplatí ísť s deťmi?
Ahoj,ja byvam v blizkosti Štúrova,ale pravdu povediac tam nechodieváme.Za každym ked som tam bola dostala nejakú ženskú infekciu,je tam millión luďi ,samí betóm,za lehátka aj za tobogány treba platit zvlášt..
Ahoj my sme s detmi boli pred 2tyzdnami v Mederi a bolo super.pacilo sa nam ta viacej.my mame male deti1,6r.A 3,6r a vyblaznili sme sa dosytosti.vnutorna detska sekcia kde bol velky hrad so smykackami a preliezackami super ked sa chces kupat aj cez obed a vonku je moc horuca.vonku v areli tiez mnozstvi smykaciek a toboganov pre deti.ked cas omrzi kupanie je tam aj take bludisko+ preliezacky po lanach pre vacsich a takisto pri bazenoch pod stromami a preliezky a hojdacky pre mensich.vela bufetov,restaracia a inychstankov s obcerstveni.stupne tiez ok,takze odporucam.sturovo je tiez fajn ake podla mna skor uz viac pre vacsie deti(7-10r.)nam sa teda pacilo viac mederi lebo ma skvele vnutorne bazeny a aj vonjajsie.
@martinaka3.5 Ahoj boli sme vlani v Sturove,par rokov dozadu a ideme aj teraz.Nasim detom sa tam velmi paci a nechcu ist nikam inam.Ano plati sa za lehatka ale aspon ho mas a nikto ti to neobsadi.Boli sme pred mesiacom v Tatralandii ceny strasne vysoke,jedlo drahe ano za lehatka neplatis,ale je ich tam zalostne malo takze boli nonstop obsadene,takze co z toho ked sa za ne neplati ked je ich tam malo.
Nam sa velmi pacilo v Sturove. Este za slobodna som tam chodila kazde leto s mamou- jej voda pomaha na krcove zily. Teraz na posledy som bola dokonca tehotna vo velmi skorom stadiu a pohoda. Ziadna mykoza. Drobcovi sa velmi pacilo, aj v detskom bazene, aj s vlnobitim, aj vo hviezde. Boli sme sa aj par krat najest v stankoch, ceny nie su vysoke, porcie chutne. Za lehatka sa plati- ale nikto nezoberie uz zaplatene lehatko. je tam este dost travnatej plochy,kde si das deku. Ak je zle pocasie, informuj sa- robia sa napr. vylety do Ostrihomu vlacikom.. Takze za nas- Sturovo.
Nam sa paci viac vo Velkom Mederi.
Vcera sme sa vratili zo sturova a bolo super 🙂 deckam sa velmi pacilo, maly bazenik pre uplnych prckov, prekryty plachtami, pre vacsich paradny bazen s 5 smyklavkami, vodne dela, jaskynna pevnost hlavne pre chalanov... Nejake decilo si kaklo do bazena a v cukuletu vypratali cely bazen a podme dezinfikovat, takze na druhy den ako by sa nechumelilo. Pribojovy bazen, tobogany. Jedine vyhrady mam ku kvalite posteli v hoteli Thermal a trosku k jedlu - bolo dobre, ale staaaale to iste.
@evelynm prelezaneeeee, az hroza, strasne ma boli chrbat ☹, my sme mali 1 pristelku a teda jedno lozko normalne a jednu rozkladaciu, ta sa rozklada tak, ze vytiahnes "suflik" a mas estra matrac, ktory tam polozis ... ale teda u nas ta rozlozena postel nedrzala pokope, teda nas plan, jedno dieta na pristelke a druhe medzi nami bol naburany, lebo postele sa rozchadzali. Nakoniec sa ale aj tak decka "pobili" kto bude spat na velkej a mm bol na pristelke, ja s deckami na rozkladacej, ale mohla som spat iba na kraji aby som vahou ako-tak udrzala postele pri sebe 🙂
Ale zvladli sme 🙂 sak inde boli priority 🙂
Ranajky v pohode, klasika, sunka, syr, dzem, med, majonezovy salat, nieco teple - prazenica, sekana, spekacik, musli, gulicky, lupienky, jogurty, biele, tmave pecivo, ovocie, zelenina, voda, dzus, kakao, kava, caj.
Obed bol servirovany, vyber z troch, jedno masove, jedno nemasove a tretie je vzdy vyprazany syr s hranolkami a tatarkou + polievka, voda. Maso vzdy kuracie.
No a vecera svedske stoly, 3 druhy masa, jedno bezmasite, 2 prilohy, dezertik, salatovy bar. Jedno maso bol vzdy vyprazany rezen, druhe vacsinou to iste co na obed a tretie nejake na stave. Zemiaky varene alebo kroketky a ryza. Bezmasite byvali cestoviny, rizoto, zeleninove karbonatky. Salaty v naleve, mne vyhovovali, sladkokysle - kapusta, uhorkovy, rajcinovy, cvikla, kukurica, baranie rohy, alma papriky.
My sme s mm ficali na radleroch, inak pivo neviem ake mali.
Ak mate izbu do kupaliska, do 22 hra hudba, su tam kolotoce. Nam to velmi nevadilo, lebo v tom horku sme mali zavrete a pustenu klimu 🙂
odpoviem ti koncom jula 🙂 . Predvlani som bola v Mederi, teraz ideme do Sturova, sama som zvedava.